Informacions

Projectes | Institut

Comenius - Noruega II

Enviada per jmarin el 26/Feb/2009 - 16:26

Avui hem tingut un dia radiant! El sol ha vingut a veure'ns i la temperatura ha estat d'allò més agradable, així que un cop fet el resum meteorològic us fem cinc cèntims del que hem estat fent.

A les 8 del matí hem arribat a l'insititut, la majoria amb autobús, en trajectes més aviat curts però vestits d'un blanc omnipresent. La quantitat de neu que hi ha acumulada a cada revolt, a cada teulada, a cada camp és espectacular. Només arribar el director de l'institut ens ha donat la rebuda i tot seguit uns pocs alumnes ens han fet una visita guiada per les instal·lacions.

Bastant espectacular tot plegat, ja us passarem alguna foto... dir-vos només que el Lluís s'hagués posat a plorar després de veure l'aula de música, tenen de tot!!! i el gimnàs... a la Conxita i el Manolo els hagués vingut un cobriment, encara no hem trobat l'adjectiu adequat per qualificar-lo, ja el trobarem ja...

Després d'esmorzar hem continuat amb la sessió de treball prevista i la Maria Soler, la Núria Closas, el Pau Boix i la Mercè Tachó han fet unes petites exposicions de part del seu treball de recerca relacionat amb el projecte Comenius. Han estat fantàstics! La resta del grup ha estat treballant llavors en el projecte fins les 2.

Aquesta tarda ens porten a una espècie de casa de colònies (per buscar una equivalència) situada al mig del bosc. Els alumnes de grau 9 (equivalent a 3r d'ESO) dormen en tendes, nosaltres però dormirem sota cobert. Ja us explicarem demà com ha anat això... Ens han preparat algunes activitats nocturnes i, tenint en compte com està baixant la temperatura, la cosa pinta freda.

Salutacions des de Nord-Odal!!!


 

Més notícies a la categoria Projectes &  Institut

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

Estudia el passat si vols pronosticar el futur. Confuci