Informacions

Projectes | Institut

Comenius - Noruega II

Enviada per jmarin el 26/Feb/2009 - 16:26

Avui hem tingut un dia radiant! El sol ha vingut a veure'ns i la temperatura ha estat d'allò més agradable, així que un cop fet el resum meteorològic us fem cinc cèntims del que hem estat fent.

A les 8 del matí hem arribat a l'insititut, la majoria amb autobús, en trajectes més aviat curts però vestits d'un blanc omnipresent. La quantitat de neu que hi ha acumulada a cada revolt, a cada teulada, a cada camp és espectacular. Només arribar el director de l'institut ens ha donat la rebuda i tot seguit uns pocs alumnes ens han fet una visita guiada per les instal·lacions.

Bastant espectacular tot plegat, ja us passarem alguna foto... dir-vos només que el Lluís s'hagués posat a plorar després de veure l'aula de música, tenen de tot!!! i el gimnàs... a la Conxita i el Manolo els hagués vingut un cobriment, encara no hem trobat l'adjectiu adequat per qualificar-lo, ja el trobarem ja...

Després d'esmorzar hem continuat amb la sessió de treball prevista i la Maria Soler, la Núria Closas, el Pau Boix i la Mercè Tachó han fet unes petites exposicions de part del seu treball de recerca relacionat amb el projecte Comenius. Han estat fantàstics! La resta del grup ha estat treballant llavors en el projecte fins les 2.

Aquesta tarda ens porten a una espècie de casa de colònies (per buscar una equivalència) situada al mig del bosc. Els alumnes de grau 9 (equivalent a 3r d'ESO) dormen en tendes, nosaltres però dormirem sota cobert. Ja us explicarem demà com ha anat això... Ens han preparat algunes activitats nocturnes i, tenint en compte com està baixant la temperatura, la cosa pinta freda.

Salutacions des de Nord-Odal!!!


 

Més notícies a la categoria Projectes &  Institut

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

La tripulació del cuirassat rus Potemkin s'amotina a Sebastòpol, i el vaixell es refugia al port romanès de Constanza.

1910

Porfirio Díaz és elegit per setena i última vegada president de Mèxic.

1946

S'enfonsa a les illes Balears el submarí espanyol C-4 després de xocar amb el destructor Lepant. Moren els seus 60 tripulants.

1948

Les potències occidentals decideixen establir un pont aeri per assegurar el proveïment de Berlín.

1957

L'empresa espanyola Seat posa a la venda el cotxe 600, que es va convertir en un símbol del progrés a Espanya.

1977

Torna a Espanya Josep Tarradellas, president de la Generalitat de Catalunya a l'exili.

  Citacions

Una llengua es manté amb solidesa temps i temps si reïx a prestigiar-se entre els parlants i mentre viu prestigiada Jaume Vallcorba i Rocosa