Informacions

Activitats | Institut

Bicicletada

Enviada per jordi el 25/Set/2008 - 08:39

El proper divendres dia 26 de setembre, seguint la iniciativa de l’Ajuntament de Manresa, un grup d’alumnes del centre participarà en la ‘bicicletada’, activitat proposada durant la setmana internacional de la mobilitat sostenible.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar els joves sobre la necessitat d’estalviar energia i incorporar hàbits més respectuosos amb el medi ambient i la salut. Els participants sortiran en bicicleta des de diferents punts de la ciutat propers al seu domicili seguint un itinerari marcat per l’ajuntament.

Els alumnes estaran acompanyats per monitors fins a l’institut i igualment per a la tornada. Qualsevol alumne pot afegir-s’hi, incorporant-se a la ruta. L’itinerari està penjat a la cartellera del vestíbul del centre. Cal fer esment de l'obligatorietat de portar casc. Un cop s’arribi a l’institut, les bicicletes es deixaran en un espai tancat del centre.

Coordinació


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Institut

  Calendari

  Tal dia com avui

1808

Guerra de la Independència: Sevilla, Santander i Gijón s'alcen en armes contra els invasors francesos.

1918

Geòrgia i Armènia proclamen la seva independència de Rússia.

1940

En el marc de la Segona Guerra Mundial, els aliats que actuen a Bèlgica són acorralats pels alemanys, que s'apoderen de Calais.

1991

Adolfo Suárez dimiteix de la presidència del CDS davant els resultats adversos obtinguts pel seu partit en les eleccions.

1999

L'arquitecte Santiago Calatrava obté el premi Príncep d'Astúries de les Arts.

  Citacions

El llenguatge és tan antic com la consciència, el llenguatge és la consciència pràctica, real, tal com existeix per a d’altres homes i també per a mi per primera vegada. K. Marx