Informacions

Sortides | Institut

C.S. 2n ESO. Cala Montjoi, 08. 3r dia

Enviada per msola12 el 05/Jun/2008 - 10:14

Ahir va ser un dia bastant assolellat, i això ens va anar molt bé per fer les activitats, sobretot les d’aigua. Al matí ens vam llevar i bufava una mica el vent, però era una brisa suau que no molestava.


Com cada dia vam anar a esmorzar i tot seguit vam començar les activitats del matí. Alguns grups van fer lliure treball mentre altres feien activitats a la platja com piragüisme, canoes,... o tir amb arc i altres coses a les instal·lacions de Cala Montjoi. Després vam anar a dinar i a la tarda vam canviar d’activitats els uns amb els altres. Vam acabar el dia, després de sopar, amb un joc de nit que consistia en superar diverses proves d’una gimcana que els monitors havien preparat.

Finalment uns quants vam estar una estoneta a la platja, estirats i relaxats, i vam anar a dormir. Va ser un dia divertit, amb moltes estones de platja i més d’una persona es va banyar malgrat que l’aigua estava una mica freda. Cada dia hi estem millor, aquí, i al moment de marxar ens sabrà molt de greu.

Maria Oliva Campabadal

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Institut

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

La tripulació del cuirassat rus Potemkin s'amotina a Sebastòpol, i el vaixell es refugia al port romanès de Constanza.

1910

Porfirio Díaz és elegit per setena i última vegada president de Mèxic.

1946

S'enfonsa a les illes Balears el submarí espanyol C-4 després de xocar amb el destructor Lepant. Moren els seus 60 tripulants.

1948

Les potències occidentals decideixen establir un pont aeri per assegurar el proveïment de Berlín.

1957

L'empresa espanyola Seat posa a la venda el cotxe 600, que es va convertir en un símbol del progrés a Espanya.

1977

Torna a Espanya Josep Tarradellas, president de la Generalitat de Catalunya a l'exili.

  Citacions

Moltes vegades, quan creiem realitzar una experiència sobre els altres, l'estem verificant sobre nosaltres mateixos. Oscar Wilde