Informacions

Activitats | Matemàtiques

Gimcana matemàtica

Enviada per vgrau el 07/Mai/2008 - 08:37

El passat 16 d'abril de 2008 es va celebrar la Gimcana Matemàtica a Manresa. Hi van participar la major part dels centres públics i concertats de la nostra ciutat, entre ells els nostres alumnes de 1r d'ESO. També hi van col·laborar com a guies i monitors de les proves els alumnes de 4t d'ESO del centre. Clicant sobre la imatge trobareu un recull fotogràfic de la jornada.

Gràcies a tots i a totes, i fins l'any vinent!!


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Matemàtiques

  Calendari

  Tal dia com avui

1822

Comencen les obres del primer ferrocarril del món, entre les ciutats angleses de Stockton i Darlington, de 40 quilòmetres de longitud.

1915

Itàlia declara la guerra a Àustria, amb el qual abandona la seva neutralitat per intervenir en la Primera Guerra Mundial al costat de britànics i francesos.

1984

Francisco Rabal i Alfredo Landa obtenen al Festival de Canes el Premi d'Interpretació per la seva actuació a la pel·lícula «Els Sants Innocents», de Mario Camus.

1992

El jutge anti-màfia italià Giovani Falcone mor en un atemptat juntament amb la seva dona i tres guardaespatlles a l'autopista de Palerm (Sicília), en esclatar una bomba accionada per control remot.

  Citacions

Còpia de seguretat: operació que mai no es fa a temps. De les Lleis de Murphy