Informacions

Xerrades | Llen. i Lit. Catalanes

Setmana del Llibre amb Maite Carranza

Enviada per amonforte el 06/Abr/2008 - 20:07

El passat dijous dia 3 d'abril, va venir a Manresa l'escriptora Maite Carranza a parlar de la seva obra i a respondre les preguntes dels lectors. La xerrada va tenir lloc a la sala d'actes de la Biblioteca del Casino, on es van reunir joves (i no tan joves) per aclarir dubtes sobre les seves obres, i per fer signar els seus llibres.


Primerament, la Maite va fer una reflexió sobre tota la seva carrera com a escriptora, explicant les seves experiències, les seves lectures predilectes de petita, i tot el que la havia animat a escriure. Tot seguit, va anar responent totes les preguntes que li van formular els presents (sobretot els més joves, de deu i onze anys), i la Maite va quedar molt sorpresa pel fet que nois i noies tan joves haguessin llegit molts dels seus llibres, i fins i tot algun dels volums de la trilogia de “La guerra de les bruixes” (la seva obra més famosa i important). Finalment, va donar petits consells a aquells que es volguessin animar a escriure, i va cloure el debat amb dedicatòries als llibres que portaven els lectors.

També ens va avançar que no abandonaria el gènere fantàstic, ja que, segons diu, s’ho va passar molt bé escrivint la trilogia. Encara que va dir que estava treballant en un llibre en el que també hi barrejarà el realisme, i sobretot l’humor. Va ser una molt bona experiència conèixer de més a prop a la Maite i les seves obres.

 

Més notícies a la categoria Xerrades &  Llen. i Lit. Catalanes

  Calendari

  Tal dia com avui

1792

Comença la mesura del meridià de París, que va de Dunkerque a Barcelona. Va ser l'origen de l'establiment del Sistema Mètric Decimal.

1870

Exiliada a París, Isabel II firma l'abdicació a favor del seu fill, el futur rei Alfons XII.

1991

L'Assemblea de Croàcia aprova la decisió constitucional de sobirania i independència de la República de Croàcia.

1991

L'Assemblea d'Eslovènia s'autoproclama Estat sobirà, fet que provoca lluites sagnants durant dos dies.

1994

Els soldats russos desfilen per Berlín abans de la seva retirada del sector oriental de la ciutat, on hi han estat 50 anys.

1998

El Partit Unionista de l'Ulster (UUP) guanya les eleccions legislatives d´aquesta província.

  Citacions

La tardor, porta la tristor. Popular