Informacions

Premis | Institut

Premis Bonaplata

Enviada per jordi el 11/Des/2007 - 14:56

3/12/2007

Acte de lliurament dels Premis Bonaplata 2007. A les 19 h a l’Auditori Pompeu Fabra, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona. L’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica va organitzar, un any més, l’acte de lliurament dels guardons de la setzena edició dels Premis Bonaplata (categories col·laboració, restauració, estudis, difusió i nova realització industrial) i la desena edició dels Premis Bonaplata per a Joves.

Aina Baraldés i Marta Calmet, dues alumnes del nostre centre del curs passat, hi van ser premiades pel seu treball de recerca: "Estudi històric i lingüístic de les cartes de Marià Batlles, un burgès manresà del segle XIX", tutorat per Joan Vilamala. Un cop més l’enhorabona!


 

Més notícies a la categoria Premis &  Institut

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Ningú no es pot sentir lliure si el seu poble no és lliure. V. Almirall