Informacions

Sortides | Alumnat

Bici-carril d'Olot

Enviada per smartinez2 el 25/Oct/2007 - 05:36

Avui 23 d'octubre una part dels alumnes de quart d'ESO vam fer una excursió al bici-carril d'Olot.

Tots vam arribar puntual a les vuit i l'autobus va partir amb destinació Olot a les 8:15. A les 10:20 vam arribar a les preses, aquí vam poder anar al lavabo i esmorzar. Tot seguit ens van fer una xerrada per recordar-nos alguns punts importants sobre les bicicletes i l'excursió. Llavors vam agafar els cascs i les bicicletes i quan tothom estava a punt vam començar el recorregut.


El paisatge era preciós. Camins escortats per arbres amb fulles vermelles, taronges i roses; muntanyes completament verdes, aire pur i riarols que passaven desapercebuts. La majoria de gent, però, no s'anava fixant en el paissatge, anaven distrets i només volien correr amb les bicicletes.

Anavem fent parades curtes per descansar, beure aigua i assegurar-nos que tothom estigués bé. Aproximadament a tres quarts de dues vam parar en una zona de pícnic per dinar. Allà ens vam estar una estoneta bastant llarga. Alguns vam jugar cartes, altres futbol, i alguns només xerraven (a més, es clar, de dinar).

Havent dinat, vam continuar el que ens faltava per acabar la nostra excursió. En arribar, vam deixar les bicicletes i els cascs on calia i vam pujar a l'autobús. Vam sortir a tres quarts de quatre i arribarem al centre a un quart de sis.

En resum va ser un dia ple de diversió, amb amics i un paissatge de pel·lícula (que molts no van saber apreciar). Crec que tots ens ho vam passar molt bé i que estariem d´acord amb repetir l'experiència.

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

A l'estiu, la figa busca el piu. Popular