Informacions

Sortides | Alumnat

Sortida de tutoria de segon d'ESO

Enviada per asancristofol el 25/Oct/2007 - 05:35

El dimarts dia 23 d’octubre els de segon d’ESO vàrem fer una sortida al club d’hoquei de Terrassa. Hi havia tres camps d’hoquei herba, algun camp de futbol i un pavelló poliesportiu on varem jugar a bàsquet. També hi havia moltes pistes de tenis d’herba i de terra batuda, dues pistes de pàdel i una de frontó. No hi havia gaire gent i s’hi estava molt bé. Tot just arribar varem esmorzar i varem començar les activitats.


Els de la C primer varem fer tenis. Ens van dividir en dos grups i varem començar a jugar. Jo no havia jugat mai en herba i em va agradar bastant, però les raquetes no anaven gaire bé. En acabat varem anar al poliesportiu i varem jugar a bàsquet una estona. Després ens varem dirigir a un dels camps d’hoquei i varem aprendre com es juga a hoquei herba. Varem estar una estona passant-nos la pilota i aprenent a controlar-la, i després varem fer un partidet. En acabat varem dinar i ens varem posar a jugar a bàsquet o a futbol durant les dues hores que teníem lliures. M’ho vaig passar molt bé.

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Mai oblido una cara, però amb vostè faré gustosament una excepció "Groucho" Marx