Informacions

Activitats | Alumnat

La desaparició de Wendy

Enviada per irodriguez el 14/Jun/2007 - 13:20

El divendres passat, a la sala de teatre “els Carlins”, és va representar una obra de teatre protagonitzada per diversos alumnes del Pius.

L’obra és va fer cap a dos quarts de deu del divendres passat dia 8 de Juny. La representació és va fer a la sala dels Carlins. La obra la van representar diversos alumnes de 1é, 2on, 3er. i 4t d'ESO del Pius, i la va dirigir l 'exalumne del Pius Guillem Cirera.


El text és diu: “La desaparició de Wendy”, i va d’una barreja de Peter Pan i la Ventafocs. Hi ha un personatge que fa de les dues coses a l’hora. I la obra tracta de la vida d’aquest personatge, recordant des de el moment que va néixer, fins que s’adona de la seva realitat. És una obra bastant d’adults, tot i el seu nom. El text és escrit per el guionista de la famosa series “Vent del Pla” J.M. Benet i Jornet.

A la gent li ha agradat força, tot i que ha trobat que la obra era bastant complexa i difícil d’entendre.

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Segona Guerra Mundial: les tropes aliades desembarquen a la costa de Normandia (França), en un desplegament de més de 160 quilòmetres.

1954

Es realitza amb caràcter experimental el primer enllaç europeu de televisió, amb el nom d´Eurovisió, entre les televisions de la RFA, Holanda, la Gran Bretanya, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca i Suïssa.

1968

Mor el senador nord-americà Robert Kennedy, tirotejat el dia anterior en un hotel de Los Angeles per Sirhan B. Sirhan.

1993

El PSOE guanya les eleccions legislatives per quarta vegada consecutiva però perd la majoria absoluta.

1969

El Govern espanyol acorda el tancament total de la frontera amb Gibraltar.

  Citacions

No es neix dona, se n'esdevé. Simone de Beauvoir