Informacions

Sortides | Alumnat

Dimecres a Cala Montjoi. Tarda de pluja.

Enviada per msola12 el 07/Jun/2007 - 21:48

Ahir dia 6 de juny, els alumnes de 2n d’ESO, després de haver passat la nit anterior a la discoteca fins a la 1h de la matinada.

Ens vàrem llevar a les 7h, com els darrers dies.


A les 8h vam anar a esmorzar al buffet, més tard a les 9:30h començarem les activitats de treball, i havien diferents activitats per poder fer, com per exemple ginkana d’orientació, canoa, piragua, ...

Fins a les 13:30 que varem tornar al buffet a dinar, després en van deixar una estona lliure per jugar, anar a la platja, ...

A les 16h vam començar les activitats un altre cop, on vam anar a la platja a observar èssers vius propers a la platja. Per mala sort en aquesta estància, de 18h fins a les 20h va estar plovent molt fort, i durant aquesta estona ens vam refugiar a dins del bar. Quan va acabar el xàfec, ja haviem d’anar al buffet a sopar. Quan vam pair el sopar, ens vam anar a canviar de roba per anar a la discoteca fins a la 1h de la matinada.

Dani López i Adrià Serra

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Si no actues com penses, acabaràs pensant com actues Pascal