Informacions

Activitats | Llen. i Lit. Catalanes

Línia Roja

Enviada per pbenet el 20/Mai/2007 - 20:44

Avui dia 16 de maig del 2007 els de 3er i 4rt hem anat al teatre Conservatori a veure una obra de teatre organitzada pels alumnes de 4rt que fan el crèdit variable de teatre. L’obra és deia Línia Roja i era molt original; tractava sobre una noia, que s’havia escapat de casa dels pares, per anar a veure el seu gran amor, que era un cantant, que havia conegut tres mesos enrere en un concert.


Aquest, durant tota l’obra passava una mica d’ella i mentrestant la noia feia amigues allà en els barris de Barcelona amb elles s'intentava reflectir imatges de la vida quotidiana d'alguns adolescents i la relació que tenien entre ells i amb gent més gran. També coneixia a un noi que era més aviat tímid i era escriptor, es veia un noi bastant reservat. Durant l’obra hi havia varis balls, amb playback, que estaven molt ben interpretats, jo no sé com es veien amb cor de fer-ho, a mi em faria molta vergonya.

L’obra acabava amb un final molt emocionant: el cantant s’adonava de la vàlua de la noia i tornava per anar-la a buscar, però al mateix moment l‘escriptor anava a declarar-s’hi, la noia havia de triar entre el cantant, famós i amb diners o l’escriptor més humil i sense ser gaire conegut. Al final acabava decantant-se per l’escriptor ja que creia que ell no la deixaria mai, a diferència del cantant.

Pau Benet

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Llen. i Lit. Catalanes

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Una llengua ha de ser fàcil i còmoda: mai una forma d’heroisme J. Pla