Informacions

Activitats | Llen. i Lit. Catalanes

Línia Roja

Enviada per pbenet el 20/Mai/2007 - 20:44

Avui dia 16 de maig del 2007 els de 3er i 4rt hem anat al teatre Conservatori a veure una obra de teatre organitzada pels alumnes de 4rt que fan el crèdit variable de teatre. L’obra és deia Línia Roja i era molt original; tractava sobre una noia, que s’havia escapat de casa dels pares, per anar a veure el seu gran amor, que era un cantant, que havia conegut tres mesos enrere en un concert.


Aquest, durant tota l’obra passava una mica d’ella i mentrestant la noia feia amigues allà en els barris de Barcelona amb elles s'intentava reflectir imatges de la vida quotidiana d'alguns adolescents i la relació que tenien entre ells i amb gent més gran. També coneixia a un noi que era més aviat tímid i era escriptor, es veia un noi bastant reservat. Durant l’obra hi havia varis balls, amb playback, que estaven molt ben interpretats, jo no sé com es veien amb cor de fer-ho, a mi em faria molta vergonya.

L’obra acabava amb un final molt emocionant: el cantant s’adonava de la vàlua de la noia i tornava per anar-la a buscar, però al mateix moment l‘escriptor anava a declarar-s’hi, la noia havia de triar entre el cantant, famós i amb diners o l’escriptor més humil i sense ser gaire conegut. Al final acabava decantant-se per l’escriptor ja que creia que ell no la deixaria mai, a diferència del cantant.

Pau Benet

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Llen. i Lit. Catalanes

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Els soviètics trenquen el setge alemany de Leningrad, que va durar 29 mesos.

1976

L'avió supersònic de passatgers «Concorde» inicia vols de línia regular.

1980

Moren més de 300 persones en ensorrar-se una plaça de toros a Sincelejo (Colòmbia).

2000

ETA perpetra el seu primer atemptat des de la ruptura de la treva el desembre de 1999 i mata a Madrid, el tinent coronel de l'Exèrcit de Terra, Pedro Antonio Blanco García, amb un cotxe-bomba carregat amb 20 quilos de dinamita.

2001

Els quatre diputats del Sinn Fein, braç polític de l´IRA, prenen possessió de les seves oficines al Parlament britànic sense renunciar al seu objectiu polític de reunificar l'illa d'Irlanda.

  Citacions

La naturalesa humana és bona i la maldat és essencialment antinatural. Confuci