Informacions

Sortides | Llen. estrangeres

Viatge a França

Enviada per cmorales el 01/Mai/2007 - 08:00

El viatge va començar el dilluns 23 d’abril, a les set del matí havíem de ser a l’estació d’autobusos, i a aquella hora tothom estava adormit. La gent, assentada als bancs de l’estació, esperava l’avís per poder marxar.

Érem vora 50 persones i la majoria érem del Pius (de 3er, 4rt d’ESO i 1er de Batx.).


El trajecte amb autocar va ser molt pesat, i la primera visita va ser a Colliure, i on vàrem dinar. Després de tornar a agafar l’autocar varem visitar el “Musée de la Prehistorie de Toutavel”. Cap al capvespre arribàvem a Carcassone i ens vàrem instal·lar a l’alberg.

El dimarts, ens van fer aixecar força d’hora en relació a l’hora en havíem anat a dormir. Al matí varem visitar la “Cité”, la ciutat medieval de Carcassone. Primer les muralles del castell, i després l’escola de dins.

A la tarda, després d’haver-nos comprat el dinar quan gairebé era la una del migdia; tocava treballar, s’havia d’anar responent el dossier, caminant, fotografiant, preguntant a la gent del carrer,i de les botigues,... Va ser força divertit, ja que encara que parlessis malament el francès, la gent t’entenia i nosaltres, més o menys també els enteníem a ells.

El dimecres, varem haver d’endreçar l’habitació i fer les maletes.
A les deu marxàvem cap a Cabrespine, on a les onze teníem una visita guiada a l’interior de les coves (des grottes de Cabrespine).
Després de la visita varem dinar, i poc després tornàvem a agafar l’autocar. Aquest cop el trajecte si que es va fer realment pesat, ja que a causa de que el túnel de Puymorent estava tallat la tornada va durar més i l’arribada a Manresa molt més tard.

Tot i els entrebancs, ens ho hem passat molt bé, i a mi no em faria res repetir el viatge.

Carla Morales Tugues.
3r. ESO D

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Llen. estrangeres

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Amor d'amo aigua en cistella. Dita popular