Informacions

Sortides | Ciències de la Nat.

Sortida a l'Escola del Mar

Enviada per esoler el 30/Abr/2007 - 07:00

Els tres 1rs d'ESO de l'IES Pius Font i Quer vam anar a l'Escola del Mar de Badalona. La sortida, de ciències Naturals, tractava de descobrir més coses sobre el mar, exactament la mar Mediterrània.


Els de 1r d'ESO A hi vam anar el 26 d'abril. Vam sortir de l'institut a les 8:00h amb autocar fins a Badalona, allà vam esmorzar a la platja. En arribar a l'Escola del Mar, ens vam partir en dos grups. Un va anar a descobrir més coses sobre el plancton (observar-lo amb el microscopi i la lupa) i l'altra va anar a veure com és el mar desde la superfície fins al fons i va estudiar uns quants éssers marins que hi viuen.

Després va ser al revés, el que havia observat el plancton va anar a veure el mar i el que havia anat a veure al mar, va anar a observar el plancton. Al sortir de l'Escola del Mar ens vam comprar un gelat en un 'xiringuito'. Quan vam arribar a l'institut vam dinar i a la tarda vam fer classe normal.

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Ciències de la Nat.

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

Els qui busquen la veritat mereixen el càstig de trobar-la. Santiago Rusiñol