Informacions

Articles | Llen. i Lit. Catalanes

Concurs de l'arrossada

Enviada per obonals el 20/Feb/2007 - 20:22

El passat diumenge dia divuit de febrer a Sant fruitós de Bages es va celebrar el quinzè concurs de l’arrossada, que es tracta de participar en un concurs que organitza l’ajuntament de Sant fruitós per veure qui es el cuiner o cuinera que té millor traça en fer arròs i per veure quin és més bo i més ben decorat, per participar tan sols has d’inscriure’t uns dies abans a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i practicar com fer un arròs ben bo.


Actualment aquesta festa està perdent la gent que hi participa la gent tan sols va a menjar un arròs ja fet, i tot hi que no s’ha inscrit la gen que s’esperava l’ajuntament de Sant fruitós de Bages hi segueix posant les ganes i els recursos necessaris.

Així que ja ho sabeu tothom qui vulgui guanyar el premi de la millor paella ja sap on pot fer-ho, o sinó intentar-ho.

 

Més notícies a la categoria Articles &  Llen. i Lit. Catalanes

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

El gran mal de l'home no radica pas en la pobresa ni en l'explotació, sinó en la pèrdua de singularitat humana sota l'imperi del consumisme. Pier Paolo Pasolini