Informacions

Articles | Llen. i Lit. Catalanes

Concurs de l'arrossada

Enviada per obonals el 20/Feb/2007 - 20:22

El passat diumenge dia divuit de febrer a Sant fruitós de Bages es va celebrar el quinzè concurs de l’arrossada, que es tracta de participar en un concurs que organitza l’ajuntament de Sant fruitós per veure qui es el cuiner o cuinera que té millor traça en fer arròs i per veure quin és més bo i més ben decorat, per participar tan sols has d’inscriure’t uns dies abans a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i practicar com fer un arròs ben bo.


Actualment aquesta festa està perdent la gent que hi participa la gent tan sols va a menjar un arròs ja fet, i tot hi que no s’ha inscrit la gen que s’esperava l’ajuntament de Sant fruitós de Bages hi segueix posant les ganes i els recursos necessaris.

Així que ja ho sabeu tothom qui vulgui guanyar el premi de la millor paella ja sap on pot fer-ho, o sinó intentar-ho.

 

Més notícies a la categoria Articles &  Llen. i Lit. Catalanes

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Els soviètics trenquen el setge alemany de Leningrad, que va durar 29 mesos.

1976

L'avió supersònic de passatgers «Concorde» inicia vols de línia regular.

1980

Moren més de 300 persones en ensorrar-se una plaça de toros a Sincelejo (Colòmbia).

2000

ETA perpetra el seu primer atemptat des de la ruptura de la treva el desembre de 1999 i mata a Madrid, el tinent coronel de l'Exèrcit de Terra, Pedro Antonio Blanco García, amb un cotxe-bomba carregat amb 20 quilos de dinamita.

2001

Els quatre diputats del Sinn Fein, braç polític de l´IRA, prenen possessió de les seves oficines al Parlament britànic sense renunciar al seu objectiu polític de reunificar l'illa d'Irlanda.

  Citacions

Creu-me, jove, no et facis cas! A la teva edat, un es passa la vida fent-se trampes a si mateix. Joan Fuster