Informacions

Xerrades | Alumnat

Esquiada a la Masella

Enviada per irodriguez1 el 08/Feb/2007 - 07:41

El dimecres 31 de Gener, una quarantena de nois i noies de tercer d’ESO de l’institut Pius Font i Quer, vàrem anar a esquiar a la Masella durant tres dies.


El primer dia ja ens vam haver de llevar molt d’hora per agafar el autocar que ens va portar directament a pistes. Allà vam fer dues hores d’esquiada obligatòria amb el monitor que ens ensenyava. Cadascú anava al seu nivell corresponen. En acabar les classes vàrem dinar un entrepà que prèviament ens havíem emportat, i llavors vam tenir lliure fins aproximadament les cinc. Va ser llavors que el autobús ens va porta al Hotel Puigcerdà situat al poble del nom del hotel. Allà vam desfer les maletes i vam anar a fer un passeig, a menjar creps o simplement a fer-se una dutxa i descansa al hotel. Al voltant de dos quarts de nou vam sopar i desprès vam anar tots a veure el partit Barça - Saragossa. Al acabar vam anar cadascú a la seva respectiva habitació a dormir.

Al endemà al matí vam fer exactament el mateix que vam fer el dia de la nostra arribada, excepte en el fet de que vam dinar al restaurant situat a pistes. Per la tarda vam tornar al hotel on vam fer el mateix del dia anterior i pel vespre nit els que van voler van anar a ballar a una discoteca.

El últim dia va ser el que segurament estàvem més cansat però alhora volíem aprofitar més el temps. Vam fer les hores amb monitor, llavors un parell d’hores de temps lliure, dinar al restaurant i finalment, i per acabar d’esquiar, vam fer una ultima baixada. Llavors, els que llogaven material, van anar a deixar el material que el primer dia avien llogat i vam agafar el autocar que ens va tornar a Manresa.

Per a mi han estat unes colònies que han servit per poder aprendre a esquiar o perfeccionar la manera d’esquiar, per estar amb els amics, i per descansar uns dies del institut. M’ha agradat molt.

Isaac Rodríguez

 

Més notícies a la categoria Xerrades &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Si estudio la llengua de l'altre i l'altre no respecta la meva, parlar la seva llengua deixa de ser un gest d'obertura per a transformar-se en un acte de vassallatge i de submissió Amin Maalouf