Informacions

Sortides | Economia

Excursió a Artés

Enviada per rserenti el 11/Gen/2007 - 09:21

Som uns alumnes de 1r de batxillerat d’Economia i parlarem del passat dia 1 de desembre que vam anar a fer una petita excursió a la vila d’Artés juntament amb els alumnes de 2n. de batxillerat. L’autobús ens va portar primer, a la fàbrica Rossignol i després a les caves Artium.


En arribar a la fàbrica, ens van fer una xerrada sobre la història, els projectes, les ventes i les innovacions de l’empresa. Després de la xerrada vam realitzar una visita per dins de la fàbrica per tal de poder veure el procés. La visita la vam fer amb un treballador que ens anava explicant tot el que veiem del procés.

En la visita de les caves Artium vam veure les bodegues i ens van explicar tot el procés de l’elaboració del cava i del vi en aquesta visita ens va acompanyar un home que ens va respondre a totes les preguntes i ens va guiar per l’interior de les caves.

Després de les dues visites vam anar a demanar informació a la gent del poble sobre les costums i tradicions de la vila. A la plaça vella del poble ens vàrem trobar amb una colla d’avis que, molt amables, ens van atendre i ens van respondre totes les preguntes amb amabilitat, fins i tot, ens van cantar alguna alegre cançó. Tot plegat molt entretingut.

Marc Bisbal, Gerard Tejero, Gerard Alonso.

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1792

Comença la mesura del meridià de París, que va de Dunkerque a Barcelona. Va ser l'origen de l'establiment del Sistema Mètric Decimal.

1870

Exiliada a París, Isabel II firma l'abdicació a favor del seu fill, el futur rei Alfons XII.

1991

L'Assemblea de Croàcia aprova la decisió constitucional de sobirania i independència de la República de Croàcia.

1991

L'Assemblea d'Eslovènia s'autoproclama Estat sobirà, fet que provoca lluites sagnants durant dos dies.

1994

Els soldats russos desfilen per Berlín abans de la seva retirada del sector oriental de la ciutat, on hi han estat 50 anys.

1998

El Partit Unionista de l'Ulster (UUP) guanya les eleccions legislatives d´aquesta província.

  Citacions

Com pot un hom aprendre a conèixer-se a si mateix? Mai per la reflexió, sinó per l'acció. Procura de fer el teu deure, i sabràs allò que hi ha en tu. Goethe