Informacions

Concursos | Economia

Concurs Retoalcoa

Enviada per rserenti el 09/Gen/2007 - 13:40

Els alumnes de primer curs de batxillerat dins la matèria d’organització d’empresa ens hem inscrit en diverses interessants activitats a través d’INTERNET i una d’elles es troba a la pàgina web Retoalcoa.com


Retoalcoa és una competició en que hem de simular una empresa, tot partint d’una primària situació econòmica intentant progressar fins al màxim nivell possible. S’hauran de prendre unes determinades decisions per rendir al màxim la productivitat empresarial. Cada empresa haurà d’estar formada per un grup d’alumnes que portaran a terme conjuntament les decisions de l’empresa.

Després del tancament de inscripció s’enviaran els períodes "zero", a las diferents companyies i la competició es posarà en marxa. Aquest concurs consta de tres etapes i tot plegat finalitzarà a l’abril. L’última fase es realitzarà a Madrid on hi participaran els vuit grups amb millor rendibilitat. Finalment es donarà a saber el guanyador del concurs del 2007.

Isabel Coll

Clàudia Romero

Isaac González

Albert Vicens

 

Més notícies a la categoria Concursos &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1792

Comença la mesura del meridià de París, que va de Dunkerque a Barcelona. Va ser l'origen de l'establiment del Sistema Mètric Decimal.

1870

Exiliada a París, Isabel II firma l'abdicació a favor del seu fill, el futur rei Alfons XII.

1991

L'Assemblea de Croàcia aprova la decisió constitucional de sobirania i independència de la República de Croàcia.

1991

L'Assemblea d'Eslovènia s'autoproclama Estat sobirà, fet que provoca lluites sagnants durant dos dies.

1994

Els soldats russos desfilen per Berlín abans de la seva retirada del sector oriental de la ciutat, on hi han estat 50 anys.

1998

El Partit Unionista de l'Ulster (UUP) guanya les eleccions legislatives d´aquesta província.

  Citacions

Un amic és un que ho sap tot de tu i a pesar d'això et vol. Elbert Hubbard