Informacions

Concursos | Economia

Concurs Retoalcoa

Enviada per rserenti el 09/Gen/2007 - 13:40

Els alumnes de primer curs de batxillerat dins la matèria d’organització d’empresa ens hem inscrit en diverses interessants activitats a través d’INTERNET i una d’elles es troba a la pàgina web Retoalcoa.com


Retoalcoa és una competició en que hem de simular una empresa, tot partint d’una primària situació econòmica intentant progressar fins al màxim nivell possible. S’hauran de prendre unes determinades decisions per rendir al màxim la productivitat empresarial. Cada empresa haurà d’estar formada per un grup d’alumnes que portaran a terme conjuntament les decisions de l’empresa.

Després del tancament de inscripció s’enviaran els períodes "zero", a las diferents companyies i la competició es posarà en marxa. Aquest concurs consta de tres etapes i tot plegat finalitzarà a l’abril. L’última fase es realitzarà a Madrid on hi participaran els vuit grups amb millor rendibilitat. Finalment es donarà a saber el guanyador del concurs del 2007.

Isabel Coll

Clàudia Romero

Isaac González

Albert Vicens

 

Més notícies a la categoria Concursos &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Cal saber que no existeix un país damunt la terra on l'amor no hagi convertit als amants en poetes. Voltaire