Informacions

Activitats | Alumnat

Festa de Nadal 2006

Enviada per irodriguez1 el 24/Des/2006 - 17:36

El dijous, dia 21 de Desembre es va celebrar al Pius la Festa de Nadal. Es van fer activitats molt diverses de les quals molta gent hi va participar.


Vam fer les dues hores obligatòries de classe, seguidament la de tutoria on ens van donar les notes, i finalment vam celebrar el Nadal. Es feien força activitats: primerament, la gent de diversos cursos de l'institut van cantar dues nadales ("el desembre congelat" i "el dimoni escota") a càrrec de Lluís de las Heras. Allà mateix, al vestíbul, hi havien els alumnes de Batxillerat repartien xocolata desfeta i altres pastes per guanyar diners pel viatge de fi de curs.

Poc desprès es van començar unes competicions esportives de futbol i voleí. Al gimnàs es feia un taller per aprendre a ballar rumba a càrrec de los remendaos: un grup bastant famós de per aquí a prop. També es projectava la pel·lícula “Poseidón”.

A la biblioteca es feia Karaoke a càrrec de Jordi Fons on hi havien cançons per tots el gustos. A la mateixa hora, uns professors anaven passant per les classes per donar a conèixer quina classe tenia que ser la guanyadora de el concurs de decorar classes, que ho sabrem quan tornem de vacances i guanyaran un esmorzar del bar gratuït.

Això es tot el que va passar a la festa de Nadal al Pius i en la meva opinió va estar força bé.

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1791

Revolució francesa: es parla per primera vegada del lema «Llibertat, Igualtat i Fraternitat», a la Societat d'Amics dels Drets Humans.

1879

El Congrés Internacional de Geografia, reunit a París, adopta el projecte de Lesseps per a l'obertura del Canal de Suez.

1937

Guerra Civil espanyola: s'estableix la censura de premsa.

1953

El neozelandès Edmund P. Hillary, acompanyat pel xerpa Tensing Norgay, ascendeix per primera vegada l'Everest (8.850 metres).

1968

Finalitzen 28 dies de revolta estudiantil, coneguda com a «Maig francès».

1996

Benjamin Netanyahu, líder del partit conservador Likud, és elegit primer ministre d'Israel amb el 50,4% dels vots.

  Citacions

Una llengua ha de ser fàcil i còmoda: mai una forma d’heroisme J. Pla