Informacions

Activitats | Economia

Joc de la borsa

Enviada per rserenti el 17/Des/2006 - 22:01

Nosaltres, els alumnes de 1r de batxillerat C conjuntament amb els de 1r de batxillerat B, ens hem inscrit en un joc anomenat joc de borsa. Setmanalment, a partir del 8 de gener haurem de mirar les cotitzacions de les diferents empreses que hi ha a la borsa perquè durant sis setmanes haurem d’anar comprant i venent accions d’aquestes empreses.


En aquest joc hi ha dues encarregades anomenades “banqueres” les quals s’encarreguen de dur a terme les compres i les vendes que cadascun dels participants realitzin al llarg de les sis setmanes que dura el joc.

Les regles més importants del joc:

- Els participants han d’escollir entre un mínim de 3 empreses i un màxim de 5 empreses.

- Els participants cada setmana han de fer un mínim d’una compra i una venda, les quals han de constar en els comptes de les banqueres. I com a màxim en el seu compte personal només poden deixar 1000€ sense invertir.

L’objectiu final és aprendre el funcionament de la borsa, intentar guanyar el joc i aconseguir el premi que comporta guanyar aquest joc.

Esperem que el joc sigui divertit i puguem aprendre més coses sobre el món de les finances.

Tània Nieto

Guillem Piñero

Sara Martínez

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1791

Revolució francesa: es parla per primera vegada del lema «Llibertat, Igualtat i Fraternitat», a la Societat d'Amics dels Drets Humans.

1879

El Congrés Internacional de Geografia, reunit a París, adopta el projecte de Lesseps per a l'obertura del Canal de Suez.

1937

Guerra Civil espanyola: s'estableix la censura de premsa.

1953

El neozelandès Edmund P. Hillary, acompanyat pel xerpa Tensing Norgay, ascendeix per primera vegada l'Everest (8.850 metres).

1968

Finalitzen 28 dies de revolta estudiantil, coneguda com a «Maig francès».

1996

Benjamin Netanyahu, líder del partit conservador Likud, és elegit primer ministre d'Israel amb el 50,4% dels vots.

  Citacions

La major saviesa que existeix és conèixer-se a un mateix. Galileu Galilei