Informacions

Activitats | Alumnat

Comença el curs d’alumne guia al Pius.

Enviada per irodriguez1 el 22/Nov/2006 - 21:28

Avui, dia 22 de Novembre, ha començat un curs per a edats d’entre 12 i 16 anys, que es fa el Pius Font i Quer i que va de com tractar a els companys nous que vénen d’un altre país.


Aquest curs es farà cada dimecres, de tres a quatre del migdia, durant 6 setmanes a càrrec d’una monitora de l’ajuntament especialitzada en el tema. Al final del curs es repartiran uns diplomes a la plaça de l’ajuntament i hi hauran medis de televisió, ràdio i de diaris. Ara per ara hi ha poca gent i durant una setmana que ve s'hi podrà apuntar qui vulgui. En les classes s'hi fa una mica de teoria, jocs dinàmics, i reflexions i meditacions sobre com ho passen la gent que venen al nostre país i es senten soles.

Aquest curs, jo el recomano a tothom que vulgui ajudar.

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Segona Guerra Mundial: les tropes aliades desembarquen a la costa de Normandia (França), en un desplegament de més de 160 quilòmetres.

1954

Es realitza amb caràcter experimental el primer enllaç europeu de televisió, amb el nom d´Eurovisió, entre les televisions de la RFA, Holanda, la Gran Bretanya, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca i Suïssa.

1968

Mor el senador nord-americà Robert Kennedy, tirotejat el dia anterior en un hotel de Los Angeles per Sirhan B. Sirhan.

1993

El PSOE guanya les eleccions legislatives per quarta vegada consecutiva però perd la majoria absoluta.

1969

El Govern espanyol acorda el tancament total de la frontera amb Gibraltar.

  Citacions

La gran qüestió que no s'ha contestat mai i que jo encara no he pogut contestar, tot i els trenta anys de recerca dins l'ànima feminina, és «Què vol una dona?» Freud