Informacions

Activitats | Alumnat

Comença el curs d’alumne guia al Pius.

Enviada per irodriguez1 el 22/Nov/2006 - 21:28

Avui, dia 22 de Novembre, ha començat un curs per a edats d’entre 12 i 16 anys, que es fa el Pius Font i Quer i que va de com tractar a els companys nous que vénen d’un altre país.


Aquest curs es farà cada dimecres, de tres a quatre del migdia, durant 6 setmanes a càrrec d’una monitora de l’ajuntament especialitzada en el tema. Al final del curs es repartiran uns diplomes a la plaça de l’ajuntament i hi hauran medis de televisió, ràdio i de diaris. Ara per ara hi ha poca gent i durant una setmana que ve s'hi podrà apuntar qui vulgui. En les classes s'hi fa una mica de teoria, jocs dinàmics, i reflexions i meditacions sobre com ho passen la gent que venen al nostre país i es senten soles.

Aquest curs, jo el recomano a tothom que vulgui ajudar.

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1791

Revolució francesa: es parla per primera vegada del lema «Llibertat, Igualtat i Fraternitat», a la Societat d'Amics dels Drets Humans.

1879

El Congrés Internacional de Geografia, reunit a París, adopta el projecte de Lesseps per a l'obertura del Canal de Suez.

1937

Guerra Civil espanyola: s'estableix la censura de premsa.

1953

El neozelandès Edmund P. Hillary, acompanyat pel xerpa Tensing Norgay, ascendeix per primera vegada l'Everest (8.850 metres).

1968

Finalitzen 28 dies de revolta estudiantil, coneguda com a «Maig francès».

1996

Benjamin Netanyahu, líder del partit conservador Likud, és elegit primer ministre d'Israel amb el 50,4% dels vots.

  Citacions

Tot ho venç el treball tenaç. Virgili