Informacions

Sortides | Alumnat

Sortida a Castellar de n'Hug

Enviada per mgarcia7_2 el 30/Oct/2006 - 07:00

El dimarts 26 d'octubre, el curs de 1er d'ESO va fer una sortida de tutoria a Castellar de n'Hug. La sortida va ser molt divertida i els nens/es es van conèixer una mica més. Els tres tutors els van acompanyar junt amb les mestres de castellà i anglès.


El dimarts 26 d'octubre, el curs de 1er d'ESO va ver una sortida de tutoria a Castellar de n'Hug. La sortida va ser molt divertida i els nens/es es van conèixer una mica més. Els tres tutors els van acompanyar junt amb les mestres de castellà i anglès.

Van sortir del Pius a les 8:00h amb autobús fins a Castellar de n'Hug. Van arribar a les 9:45 mes o menys i van esmorzar fins a les 11:00h. A les 11 van començar l'activitat. La activitat consistia en sis grups amb tretze o catorze nens/es cadascun. I cada grup amb un temps determinat havia de superar unes proves d'esport d'aventura i qui feia més punts, guanyava. Llavors, en acabar, que eren les 14:30 van començar a dinar al mateix lloc on van fer l'activitat. Quan van acabar de dinar van tenir una hora aprox. de temps lliure. A les 16:00 van venir els autocars per tornar cap a Manresa. A les 17:30 aprox. ja érem al Pius. L'excursió va ser divertida i entretinguda.

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

La tripulació del cuirassat rus Potemkin s'amotina a Sebastòpol, i el vaixell es refugia al port romanès de Constanza.

1910

Porfirio Díaz és elegit per setena i última vegada president de Mèxic.

1946

S'enfonsa a les illes Balears el submarí espanyol C-4 després de xocar amb el destructor Lepant. Moren els seus 60 tripulants.

1948

Les potències occidentals decideixen establir un pont aeri per assegurar el proveïment de Berlín.

1957

L'empresa espanyola Seat posa a la venda el cotxe 600, que es va convertir en un símbol del progrés a Espanya.

1977

Torna a Espanya Josep Tarradellas, president de la Generalitat de Catalunya a l'exili.

  Citacions

Oh dolor! Oh dolor! El temps se'm menja la vida. Baudelaire