Informacions

Sortides | Alumnat

Sortida a Sitges

Enviada per pbenet el 26/Oct/2006 - 21:36

Aquest dimarts dia 26 d’octubre vàrem anar a Sitges amb l’institut. Ens varen acompanyar sis professors, entre ells, el nostre professor de català, en Joan Vilamala. Vàrem anar-hi amb autobús sortint des de l’institut a dos quarts de deu. Va ser un viatge llarg i bastant pesat i quan vàrem arribar no ens podíem ni aixecar d’apalancats que estàvem!


Els professors ens van deixar uns quinze minuts per esmorzar i tot seguit vàrem començar un activitat que consistia en descobrir Sitges amb una mena de joc de ciutat en que havíem de respondre les preguntes que ens donaven, buscant les respostes per tot Sitges. Els grups que aconseguien més punts, guanyaven un petit premi.

El nostre grup només vàrem fer sis punts, i per suposat ens vàrem quedar sense premi. Després, els professors ens varen deixar dues hores i mitja de temps lliure.

La nostra colla vàrem anar a dinar en una placeta molt maca, al costat d’una font. Després, tothom va fer la seva: algunes noies es varen banyar a la platja, d’altres es dedicaven a observar a la gent com prenia el sol, algun grupet jugava a cartes i fins i tot uns amics meus varen guerrejar amb aigua i quedaren xops fins al moll de l’os.

El viatge de tornada se’m va fer més curt i divertit, tot i que en realitat vàrem tardar més al tornar que a l‘anar ja que tornant vàrem està encallats a la carretera durant una bona estona per un accident de trànsit.

Amb aquesta sortida el professorat volia que els nois i noies de tercer es coneguessin una mica més a través d’una activitat divertida. Jo crec que l’objectiu s’ha aconseguit força tot i que estaria millor si a la tarda s’hagués organitzat algun tipus de joc a la platja.

Pau Benet Prat

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Segona Guerra Mundial: les tropes aliades desembarquen a la costa de Normandia (França), en un desplegament de més de 160 quilòmetres.

1954

Es realitza amb caràcter experimental el primer enllaç europeu de televisió, amb el nom d´Eurovisió, entre les televisions de la RFA, Holanda, la Gran Bretanya, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca i Suïssa.

1968

Mor el senador nord-americà Robert Kennedy, tirotejat el dia anterior en un hotel de Los Angeles per Sirhan B. Sirhan.

1993

El PSOE guanya les eleccions legislatives per quarta vegada consecutiva però perd la majoria absoluta.

1969

El Govern espanyol acorda el tancament total de la frontera amb Gibraltar.

  Citacions

Manual: l'element del sistema informàtic que és incomprensible. De les Lleis de Murphy.