Informacions

Sortides | Alumnat

Sortida a Sitges

Enviada per pbenet el 26/Oct/2006 - 21:36

Aquest dimarts dia 26 d’octubre vàrem anar a Sitges amb l’institut. Ens varen acompanyar sis professors, entre ells, el nostre professor de català, en Joan Vilamala. Vàrem anar-hi amb autobús sortint des de l’institut a dos quarts de deu. Va ser un viatge llarg i bastant pesat i quan vàrem arribar no ens podíem ni aixecar d’apalancats que estàvem!


Els professors ens van deixar uns quinze minuts per esmorzar i tot seguit vàrem començar un activitat que consistia en descobrir Sitges amb una mena de joc de ciutat en que havíem de respondre les preguntes que ens donaven, buscant les respostes per tot Sitges. Els grups que aconseguien més punts, guanyaven un petit premi.

El nostre grup només vàrem fer sis punts, i per suposat ens vàrem quedar sense premi. Després, els professors ens varen deixar dues hores i mitja de temps lliure.

La nostra colla vàrem anar a dinar en una placeta molt maca, al costat d’una font. Després, tothom va fer la seva: algunes noies es varen banyar a la platja, d’altres es dedicaven a observar a la gent com prenia el sol, algun grupet jugava a cartes i fins i tot uns amics meus varen guerrejar amb aigua i quedaren xops fins al moll de l’os.

El viatge de tornada se’m va fer més curt i divertit, tot i que en realitat vàrem tardar més al tornar que a l‘anar ja que tornant vàrem està encallats a la carretera durant una bona estona per un accident de trànsit.

Amb aquesta sortida el professorat volia que els nois i noies de tercer es coneguessin una mica més a través d’una activitat divertida. Jo crec que l’objectiu s’ha aconseguit força tot i que estaria millor si a la tarda s’hagués organitzat algun tipus de joc a la platja.

Pau Benet Prat

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

La tripulació del cuirassat rus Potemkin s'amotina a Sebastòpol, i el vaixell es refugia al port romanès de Constanza.

1910

Porfirio Díaz és elegit per setena i última vegada president de Mèxic.

1946

S'enfonsa a les illes Balears el submarí espanyol C-4 després de xocar amb el destructor Lepant. Moren els seus 60 tripulants.

1948

Les potències occidentals decideixen establir un pont aeri per assegurar el proveïment de Berlín.

1957

L'empresa espanyola Seat posa a la venda el cotxe 600, que es va convertir en un símbol del progrés a Espanya.

1977

Torna a Espanya Josep Tarradellas, president de la Generalitat de Catalunya a l'exili.

  Citacions

Les matemàtiques són l'alfabet amb el qual Déu ha escrit l'univers Galileu Galilei