Informacions

Sortides | Alumnat

Estada a l'Escala

Enviada per smorales el 17/Jun/2006 - 08:40

Els dies 7, 8 i 9 del mes de Juny, els alumnes de quart d'ESO, vàrem anar al poble pesquer de l'Escala (Alt Empordà).

Vam sortir des de les mateixes portes de l'IES Pius Font i Quer a 2/4 de 8 del matí.

Un cop a el poble, deixarem l'equipatge a el pati de l'alberg (el pati tenia forma de claustre) i ens dirigirem a fer les activitats proposades per a aquella jornada. Cal dir que les activitas eren per classes, fet que comportà que durant el dia, els quarts no es veiguessin gaire estona(exeptuant l'hora de dinar). Durant els pocs dies que vingueren, es practicaren tres activitats diferents, com ara el caiac, l'snorkelling o la vela. El propòsit de totes elles, era estimular l'alumnat en la participació i propagar la diversió de les petites vacances.


Val a dir que els dies s'acabaven en forma de cansament estès, val a dir però que aquest últim no pogué impedir que per a la nit, els estudiants sortissin a fer gresca i passar-ho bé .

Deixant a part algun petit incident, cal recordar el viatge a l'Escala com una experiència exhausta però plena de diversió i de bones estones, potser però de cara a un altre any, convindria deixar un xic més d'estona lliure a els estudiants per tal que puguin gaudir de la platja en el seu estat menys salvatge.

Sergi Morales Martínez

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

Només sé que no sé res. Sòcrates