Informacions

Sortides | Alumnat

Cala Montjoi, 06. 3r dia

Enviada per msola12 el 08/Jun/2006 - 13:44

Ahir dia 7/6/2006 el nostre grup (el 6) a dos quarts de vuit del matí ens vam llevar. A les vuit començàvem a esmorzar. A dos quarts de deu tothom va començar les activitats, nosaltres vam fer canoa, feia molt de fred. Seguidament ens va tocar fer una activitat que es diu nusos. En aquesta activitat primer ens van explicar uns quants tipus de nusos. Seguidament vam fer una polsera. Les dues següents hores vam fer treball lliure que consisteix en avançar el treball del crèdit de síntesis.


A dos quarts de dues tothom va acabar les activitats i vam començar a dinar. El menjar continua sent igual de bo com el del dilluns i el del dimarts. A les 4 ja tornàvem a començar les activitats. Nosaltres vam tornar a fer treball lliure i a les sis ens van donar berenar. Quan vam acabar vam anar a fer una excursió al Puig la Morisca. Ens vam cansar molt. A les vuit vam acabar les activitats i vam anar a sopar. A dos quarts d’onze vam començar el joc de nit i vam anar cap als bungalows a dos quarts d’una.

Maria Pons i Èlia Fons (2 ESO B)

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

Creure, sense ironia, en el propi talent pot fer molt de mal. Però això té una relativa gravetat. És més greu, encara, el mal que pot fer als altres. Josep Pla