Informacions

Premis | Economia

Accèssit premi "Idees joves"

Enviada per rserenti el 24/Mai/2006 - 08:50

Ankapa Splash, és el producte definitiu per a tots els usuaris que porten ulleres. El seu disseny revolucionari en la quotidiana tasca de netejar les ulleres diàriament consisteix en incorporar el pot de líquid netejador en forma d’esprai en la mateixa funda d’ulleres.


L’esprai va adjuntat a un lateral de la funda per tal de no ocupar l’espai destinat per les ulleres. Així una vegada tretes, podem netejar-les amb la mateixa funda sense necessitat de tenir que portar sempre a sobre diferents productes netejadors, com les tovalloletes humides o líquids netejadors, amb el risc que suposa poder oblidar-les en el moment. Amb el nostre innovador producte hem aconseguit solucionar aquest molest problema.

La idea va sorgir, com sorgeixen les grans idees, per casualitat, després d’haver estat discutint sobre diverses propostes, ens varem adonar de que no necessitàvem una idea molt rebuscada, una idea senzilla que fos útil en el dia a dia. I d’alguna forma des de les nostres ulleres brutes va néixer l’ Ankapa Splash.

David Anfruns

Marc Casanovas

Albert Pardo

Nota al peu: Enhorabona!

 

Més notícies a la categoria Premis &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

El mal no està en tenir faltes, sinó en no tractar d'esmenar-les. Confuci