Informacions

Exposicions | Ed. Visual i Plàstica

Creacions. Primavera 2006

Enviada per jordi el 04/Abr/2006 - 08:56

Aquesta exposició ens mostra treballs dels alumnes de visual i plàstica realitzats durant el segon trimestre del curs 2005-06. Podem veure-hi dos grups de treballs diferents. Uns fets al crèdit variable d’Espai i volum de segon d’ESO i els altres al crèdit variable de Pintura de 3r d’ESO.


Els primers treballs estan fets sobre cartró ondulat. A base de capes diferents de cartró aconseguim donar una sensació de volum que fuig de la convencional visió plana del quadre. Alguns d’aquests treballs estan basats en obres d’artistes del segle XX, com ara Salvador Dalí. Els quadres de tercer d’ESO són de lliure creació i es basen en imatges extretes de revistes que un cop elaborades recreen composicions sobre els temes de la personalitat, la identitat i els dubtes personals. Tots aquests treballs han estat pintats amb pintura acrílica i els podreu veure al bar i al corredor de secretaria del nostre institut.

Departament d'Educació Visual i Plàstica

 

Més notícies a la categoria Exposicions &  Ed. Visual i Plàstica

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Quan vas néixer tothom reia mentre tu ploraves, viu la vida de tal manera que quan tu moris tothom plori mentre tu... rius. Anònim