Informacions

Sortides | C. Socials

Sortida a les Terres de l'Ebre

Enviada per jserra27 el 29/Mar/2006 - 09:26

Els passats 23 i 24 de març, amb l'alumnat de 2n de Batxillerat, vam visitar els escenaris de la Batalla de l'Ebre: vam pujar a la Serra de Pàndols a la cota 705 escenari de violents combats, vam passejar-nos per les trinxeres, parapets i xaboles que van fer els soldats a la plana de Gandesa, vam visitar el Museu de la Batalla de l'Ebre, vam recórrer els carrers del poble vell de Corbera d'Ebre que va quedar destruït pels combats.


El Delta de l'Ebre és un extraordinari paratge d'un alt interès geogràfic, natural, ecològic, humà, biològic, ... L'ecomuseu, el pas de l'Ebre, els camps d'arròs, les llacunes amb flamencs i ànecs, la plana del delta ..

L'alberg de Deltebre ens va oferir un bon acolliment.

Els de segons de Batxillerat vam aprendre moltes coses, vam fer una bona convìvència i ens ho vam passar molt bé en la sortida per les Terres de l'Ebre els dies 23 i 24 de marc de 2006.

 

Més notícies a la categoria Sortides &  C. Socials

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

L'home que ha comès un error i no ho corregeix comet un altre error més gran. Confuci