Informacions

Activitats | Educació Física

Bàsquet femení: Pius guanyadores!

Enviada per jordi el 08/Mar/2006 - 23:19

El passat Divendres dia 3 de Març, es van disputar les finals de les sèries col·legials al Nou Congost. Per part masculina, els campions van ser la Joviat, que jugava contra La Salle amb una molt bona actuació defensiva per part de Sam ( jugador negre de 3er d’ESO que mesura més de 2 metres).


Per part femenina, la gran final, va ser entre la Joviat i el Pius Font i Quer, en el cual les noies del Pius van guanyar. Van estar tota l’estona per davant, alguns cops de molts punts i altres cops anaven més ajustats. Cal destacar l’actuació de jugadores com Clara Oliveres ( molts taps i molts punts) i Anna Osete ( assistències). Va ser un partit molt emocionant. Aquest Divendres vinent, (dia 10), el Pius femení jugarà les finals contra els campions de la regió de Barcelona, també al Nou Congost.

Guillem Ubach

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Educació Física

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

El català és un animal que s'enyora Josep Pla