Informacions

Projectes | Institut

Projecte DROA

Enviada per rmasachs el 03/Mar/2006 - 16:09

El passat dimecres dia 1 de març es va celebrar a la Cambra de Comerç de Manresa el seminari local de Presentació de Bones Pràctiques en Orientació dins del programa europeu ‘Dévelopement des réseaux por l’orientation active’ (Desenvolupament de xarxes per a l’orientació activa – DROA)


Aquest projecte està coordinat pel Departament d’Educació i el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de crear una xarxa de bones pràctiques en l’orientació professional i laboral.

L’IES Pius Font i Quer participa en aquest projecte. En el seminari, el centre va presentar com a model de bona pràctica en l’orientació el Consell Orientador, informe adreçat a l’alumnat de 4t d’ESO per tal d’orientar envers una tria professional correcta.

La presentació en la taula rodona va anar a càrrec de la coordinadora de 2n cicle Joana Camprodon conjuntament amb la representació de la directora del centre, Mª Clara Arisa.

 

Més notícies a la categoria Projectes &  Institut

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

Qui molt xerra, algunes n'erra Proverbi català