Informacions

Sortides | Llen. estrangeres

Viatge a Avignon (Vaucluse, França)

Enviada per rmasachs el 27/Feb/2006 - 19:02

Els propers 22, 23 i 24 de març, 28 alumnes del nostre Institut juntament amb 22 de l'IES Catà aniran a Avignon. Es sortirà a les 7 i després d'una aturada a l'autopista visitaran la Grotte de Clamouse prop de Montpellier, el poble medieval de Saint Guilhem-le désert i el Pont du Gard , arribant a Avignon el vespre.


L'endemà al matí visitaran el Palais des Papes i el Rocher des Doms i, a la tarda hauran de dur a terme un treball relacionat amb Avignon emprant el que hauran après a l'aula. El dia 24 sotiran cap a Manresa passant abans per Fontaine de Vaucluse, naixement del riu Sorgue, on visitaran un molí paperer del segle XVIII. En el camí de tornada passaran per Palavas-les-flots, i Arles. L'arribada a Manresa està prevista entre les 6 i les 7 de la tarda.

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Llen. estrangeres

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Quan vas néixer tothom reia mentre tu ploraves, viu la vida de tal manera que quan tu moris tothom plori mentre tu... rius. Anònim