Informacions

Xerrades | Llen. i Lit. Catalanes

Jordi Sierra i Fabra

Enviada per jordi el 18/Feb/2006 - 10:31

El dia 6 de Febrer va venir el nostre institut l'escriptor Jordi Sierra i Fabra. Ens va explicar tantes coses que la veritat se'm va fer força curt.

El que penso d'ell, és que té unes idees molt i molt clares, és un senyor bastant optimista i es veu que es un home feliç o almenys això aparenta.


Ens va explicar una cosa que em va sobtar molt. Ens va dir que era tartamut. Al principi em va costar mol creure això, perquè és un senyor que s'explica molt bé i amb molta entonació, però quan ho va dir el vaig veure seriós, i de tot el que ens va explicar això va ser una de les coses que em va sobtar mes.

La veritat és que em va agradar molt que en Jordi Sierra i Fabra vingués, pel fet de conèixer l'autor dels llibres que m'he llegit, per exemple a Català m'he llegit "Frontera" i a Castellà "Donde El Viento Da La Vuelta", i tots dos m'han agradat molt, m'han fet reflexionar bastant.

Ens va explicar una mica també com era la seva vida des de petit, ens va dir que els seus pares de petit no el deixaven ser escriptor perquè deien que tot el que no s'havia d'estudiar no era un bon ofici.

Crec que lo que em va agradar més de la visita que ens va fer, a part de com escriu, és que es un senyor mol positiu i a més a més es veu un home sincer.

Quan parlava una de les frases que va dir i que em va agradar molt, va ser que ell quan era petit ningú creia en ell per ser escriptor, tothom li deia que ell mai ho seria i resulta que només hi havia una persona que creia en ell, i aquella persona era ell mateix.

També ens va dir que en aquesta vida no hi havia ningú poc intel·ligent, que cadascú tenia una cosa unica dins seu, i ho havia de buscar i ensenyar-ho.

I més coses em van agradar de tot el que ens va explicar.

Trobo que la xerrada que vam tenir amb en Jordi en general va ser divertida, vam aprendre i va ser molt entretinguda.

Sílvia Rovira (2n ESO)

 

Més notícies a la categoria Xerrades &  Llen. i Lit. Catalanes

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Els soviètics trenquen el setge alemany de Leningrad, que va durar 29 mesos.

1976

L'avió supersònic de passatgers «Concorde» inicia vols de línia regular.

1980

Moren més de 300 persones en ensorrar-se una plaça de toros a Sincelejo (Colòmbia).

2000

ETA perpetra el seu primer atemptat des de la ruptura de la treva el desembre de 1999 i mata a Madrid, el tinent coronel de l'Exèrcit de Terra, Pedro Antonio Blanco García, amb un cotxe-bomba carregat amb 20 quilos de dinamita.

2001

Els quatre diputats del Sinn Fein, braç polític de l´IRA, prenen possessió de les seves oficines al Parlament britànic sense renunciar al seu objectiu polític de reunificar l'illa d'Irlanda.

  Citacions

Fan falta quaranta músculs per arrufar el nas i només quinze per somriure. Anònim