Informacions

Xerrades | Llen. i Lit. Catalanes

Jordi Sierra i Fabra

Enviada per jordi el 18/Feb/2006 - 10:31

El dia 6 de Febrer va venir el nostre institut l'escriptor Jordi Sierra i Fabra. Ens va explicar tantes coses que la veritat se'm va fer força curt.

El que penso d'ell, és que té unes idees molt i molt clares, és un senyor bastant optimista i es veu que es un home feliç o almenys això aparenta.


Ens va explicar una cosa que em va sobtar molt. Ens va dir que era tartamut. Al principi em va costar mol creure això, perquè és un senyor que s'explica molt bé i amb molta entonació, però quan ho va dir el vaig veure seriós, i de tot el que ens va explicar això va ser una de les coses que em va sobtar mes.

La veritat és que em va agradar molt que en Jordi Sierra i Fabra vingués, pel fet de conèixer l'autor dels llibres que m'he llegit, per exemple a Català m'he llegit "Frontera" i a Castellà "Donde El Viento Da La Vuelta", i tots dos m'han agradat molt, m'han fet reflexionar bastant.

Ens va explicar una mica també com era la seva vida des de petit, ens va dir que els seus pares de petit no el deixaven ser escriptor perquè deien que tot el que no s'havia d'estudiar no era un bon ofici.

Crec que lo que em va agradar més de la visita que ens va fer, a part de com escriu, és que es un senyor mol positiu i a més a més es veu un home sincer.

Quan parlava una de les frases que va dir i que em va agradar molt, va ser que ell quan era petit ningú creia en ell per ser escriptor, tothom li deia que ell mai ho seria i resulta que només hi havia una persona que creia en ell, i aquella persona era ell mateix.

També ens va dir que en aquesta vida no hi havia ningú poc intel·ligent, que cadascú tenia una cosa unica dins seu, i ho havia de buscar i ensenyar-ho.

I més coses em van agradar de tot el que ens va explicar.

Trobo que la xerrada que vam tenir amb en Jordi en general va ser divertida, vam aprendre i va ser molt entretinguda.

Sílvia Rovira (2n ESO)

 

Més notícies a la categoria Xerrades &  Llen. i Lit. Catalanes

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

No és pas la força sinó la duració dels grans sentiments que fa grans els homes. Nietzsche