Informacions

Sortides | Educació Física

L'esquiada

Enviada per smorales el 11/Feb/2006 - 07:51

El dia 7 de Febrer, els nois i noies de quart d' ESO i primer de Batxillerat, anàrem a esquiar a les pistes de la Masella.

La sortida, organitzada des del departament d'Educació Física, constava d'una marxa de Manresa a dos quarts de set del matí, i una arribada al voltant de tres quarts de nou.


N'hi havia que per haver d'anar sovint a esquiar, ja portaven el material, però l'immensa majoria dels estudiants, l'haguerem de llogar, més tard, començarem les classes per apendre o per pràcicar les lliçons ja interioritzades. Val a dir, que les dues hores, no es feren pesades, almenys per uns quants, ja que en general, els monitors, eren dinàmics i s'havien carregat de paciència.

A les onze del matí, començà el nostre temps lliure, i un grup, es quedà practicant a les pistes inferiors, i un altre grup, a pistes superiors, per les quals s'accedeix amb un telecadira.

Per fer un resum breu, hi hagueren força patacades, molta velocitat a les baixades i un reduit nombre d'alumnes que es lesionaren.

A dos quarts de cinc de la tarda, hom, qui més qui menys, ja era als voltants de l'autobus, esperant, ja que l'hora de tornada a Manresa estava prevista per les set del capvespre.

En general, però tothom coincideix a dir que la sortida fou divertida i que hi tornarien a anar en qualsevol moment.

Sergi Morales Martínzez

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Educació Física

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

La democràcia consisteix en el fet que el poble decideix i no pas algú altre. La condició necessària de la democràcia és la llibertat; que és sempre la llibertat de decidir.