Informacions

Sortides | Economia

Excursió a la "DAMM"

Enviada per rserenti el 02/Des/2005 - 14:25

Divendres 14 d’octubre, els alumnes de 1r i 2n de batxillerat de l’institut vam anar a fer una visita a la fàbrica de cervesa Damm. Aquesta sortida es va preparar dins l’àrea d’economia i de socials per fonamentar els nostres coneixements sobre l’economia de l’empresa, el seu funcionament, els processos de l’empresa, etc.

Veure foto de la visita


En arribar a la fàbrica, i després d’esmorzar vam entrar a una sala on vàrem veure un vídeo sobre la història de la cerveseria, els productes que feien, quina posició ocupaven al mercat, els seus socis, el tipus de productes que produïen, etc.

A continuació l’home que ens feia de guia ens va proposar una ronda de preguntes per poder satisfer les nostres curiositats sobre l’empresa i ampliar els nostres coneixements en aquest àmbit.

Després ens van donar unes bates de color blanc (ja que a l’empresa no es pot anar sense bata) que ens vàrem posar al sortir de la xerrada prèvia. Ens van ensenyar tota l’empresa i totes les seves parts (des de la producció fins a el punt de càrrega). El procés estava molt mecanitzat i treballa poca gent gràcies a la avançada tecnologia de la que gaudeix l’empresa. Ens van ensenyar també la planta d’aigües residuals que té l’empresa amb la qual afavoreixen el medi ambient ja que no contaminen tant com d’altres empreses.

Finalment vam anar a una sala on hi havia una barra i vàries taules on ens van posar una mica de menjar i vam poder fer una degustació de cervesa (de tots els tipus). També ens van donar alguns obsequis a càrrec de l’empresa, com: Una gorra i un cd de música.

La visita en general va ser molt profitosa i agradable.

Miquel Pérez Guerra.

Alode Izquierdo Macias.

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

La música constitueix una revelació més alta que la filosofia. Beethoven