Informacions

Sortides | Alumnat

Sortida a Sitges

Enviada per jordi el 09/Nov/2005 - 21:11

Hem marxat de l’Institut a dos quarts de nou i hem arribat a Sitges als voltants de les deu. Tot seguit hem començat la gimcana cultural per la vila de Sitges, dividint-nos en grups de quatre o cinc persones. Ens han donat la primera prova a cada grup. Quan ja l’havíem resolta havíem d’agafar la següent i fer-la. N’hem tingut de fer sis. Els dos grups que han resolt més bé les sis proves, els hi ha donat un premi a cadascun d’ells.


Quan la gimcana ja s’ha acabat, els professors ens han deixat una bona estona lliure perquè poguéssim dinar a on volguéssim de Sitges. La majoria hem anat a la platja. Alguns jugaven a futbol, d’altres prenien el sol o simplement xerraven. Quan ja eren dos quarts de quatre, ens hem reunit amb els professors i hem anat cap als bussos per tornar per tornar cap a Manresa.

Neus Coll (3r ESO)

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

L'odi és la demència del cor. Lord Byron