Informacions

Intercanvis | Alumnat

Crònica de l'estada a Alemanya

Enviada per jordi el 09/Nov/2005 - 21:08

Els qui anteriorment havíem escollit anar a Alemanya a 4rt, ens disposàvem a marxar el dia 1 d'octubre a les 5:15 del matí. Va ser un viatge molt dur perquè vam estar com unes 12 hores dins l'autocar. Quan vam arribar allà ens vam presentar amb el company i família que ens tocava.


El diumenge vam estar amb les famílies i dilluns ens vam trobar tots. Vam anar a donar un volt per la ciutat i després els catalans vam anar al castell de Heidelberg. Dimarts vam estar a l'institut d'allà i vam poder comprovar que tot era molt diferent. Allà tenien pauses més freqüents entre classe i classe i podien menjar a classe també.

Dimecres vam visitar l'església de Worms i després vam passar la resta del dia a Mainz, on vam fer una visita guiada per un museu i la ciutat en general. Dijous vam passar el dia a la Selva Negra, on hi havia cases ambientades del passat. Divendres vam anar a Speyer, on vam visitar la ciutat i seguidament el Museu de la Tècnica d'allà. Vam poder veure una pel·lícula i vam tenir l'oportunitat de pujar a avions i mirar-los per dins. A la tarda/nit vam anar a l'institut on hi havia una mica de sopar amb els catalans, alemanys i alguns pares.

L'endemà ens vam despedir de tots i vam tornar cap a Manresa. Molt cansats, vam arribar aquí aproximadament les 12 de la nit.

Anna Sanmiquel (1r Batxillerat)

 

Més notícies a la categoria Intercanvis &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1794

La Convenció francesa vota l'abolició de l'esclavitud en les seves colònies.

1938

Hitler s'autoproclama comandant suprem de les forces armades alemanyes.

1945

Conferència de Jalta (Crimea). Roosevelt, Churchill i Stalin tracten els problemes derivats de la Segona Guerra Mundial i estableixen zones d'influència a Europa.

1974

Segrest de Patricia Hearst, filla del magnat de la premsa nord-americana, que després es va unir als seus captors.

2003

El Parlament de Belgrad proclama l'Estat de Sèrbia i Montenegro.

1968

És assassinat Martin Luther King.

  Citacions

M’agraden més les lleis que la tirania, però encara m’agraden més els costums que les lleis. Montesquieu