Informacions

Sortides | Alumnat

L'excursió a Olot

Enviada per lbermudez el 22/Oct/2005 - 14:54

Dijous dia 21 d'octubre, els alumnes de quart vam anar d'excursió a Olot. Uns quants, van anar a fer un passeig caminant per la Fageda d'en Jordà, i la resta, crec que la gran majoria, vàrem anar amb bicicleta per uns altres camins.


Les bicicletes les llogàvem a Olot juntament amb els cascos, i ens ho donaven tot dos homes que eren els organitzadors de tot. El recorregut amb bicicleta va estar bé, no massa difícil, excepte en algun tram de pujadetes.

L'excursió era d'uns vint quilòmetres aproximadament, però cap al final del trajecte, els del davant es van despistar, i vam fer uns cinc o sis quilòmetres de més, i alguns vam arribar a l'autobús ben enrabiats, molt cansats, afamats i amb dolor per tot arreu. Vam arribar a Manresa a l'hora pactada, a dos quarts de sis. No obstant tots aquests problemes, ha estat una sortida interessant i profitosa..

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

El misteri és la cosa més bonica que podem experimentar. És la font de tot art i ciència veritables. Albert Einstein