Informacions

Sortides | Alumnat

L'excursió a Olot

Enviada per lbermudez el 22/Oct/2005 - 14:54

Dijous dia 21 d'octubre, els alumnes de quart vam anar d'excursió a Olot. Uns quants, van anar a fer un passeig caminant per la Fageda d'en Jordà, i la resta, crec que la gran majoria, vàrem anar amb bicicleta per uns altres camins.


Les bicicletes les llogàvem a Olot juntament amb els cascos, i ens ho donaven tot dos homes que eren els organitzadors de tot. El recorregut amb bicicleta va estar bé, no massa difícil, excepte en algun tram de pujadetes.

L'excursió era d'uns vint quilòmetres aproximadament, però cap al final del trajecte, els del davant es van despistar, i vam fer uns cinc o sis quilòmetres de més, i alguns vam arribar a l'autobús ben enrabiats, molt cansats, afamats i amb dolor per tot arreu. Vam arribar a Manresa a l'hora pactada, a dos quarts de sis. No obstant tots aquests problemes, ha estat una sortida interessant i profitosa..

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Pluja de tardor, fa bona saó. Popular