Informacions

Sortides | Institut

C.S. 2n ESO. Cala Montjoi, 05. Últim dia.

Enviada per msola12 el 09/Jun/2005 - 09:59

Dimecres 8 de juny, ens vam llevar molt cansats per culpa de la discoteca de dimarts al vespre. Per això ens va costar molt llevar-nos. Després vam fer les activitats com: Naturals, Canoa i piragua, excursió, gimcana,...però ens ho vam passar molt bé.


A la nit vam haver de fer un joc de nit que era força divertit i al acabar, ens van deixar anar a la discoteca a ballar fins a la 1:30 però no vam anar a dormir fins les dues de la matinada. Després ens van haver de escridassar els professors perquè calléssim i dormíssim.

Dijous dia 9 de juny, no vam poder ni llevar-nos i els professors van haver de passar-se més de mitja hora cridant i entrant a les habitacions perquè ens llevéssim i val a dir que al final ho va aconseguir. Avui ja pleguem i estem fent les bosses i les maletes i ara fem tots com a ultima activitat l’esquí bus. Consisteix a pujar dins una roda i una barca ens arrossega per el mar. En general les colònies ens han agradat molt i el lloc estava molt bé. Una altra feina pendent que tenim que fer és el crèdit de síntesi, que encara hem d’acabar, i anem molt enfeinats. Alguns grups ja l’han acabat però altres encara els falta. D’aquí a una estona agafarem el ‘Mississipi’ i anirem al port de Roses, on agafarem l’autobús i arribarem a Manresa.

Alba Lliró i Pau Boix.

 

  Calendari

  Tal dia com avui

1848

La ciutat suïssa de Berna és reconeguda com a capital única de la Confederació Helvètica.

1855

La reina viuda d'Alfons XII, Maria Cristina, proclamada uns dies abans regent d'Espanya, jura fidelitat a l'hereu de la Corona.

1912

Tractat francoespanyol sobre el Marroc, que concedeix a Espanya la zona nord del país.

1936

Guerra Civil espanyola. Afusellat a Paracuellos del Jarama (Madrid) el dramaturg Pedro Muñoz Seca.

1990

John Major és elegit primer ministre del Regne Unit pel Partit Conservador.

2001

Els presidents Aznar i Bush segellen a la Casa Blanca, la cooperació entre els EUA i Espanya en matèria de terrorisme.

  Citacions

Amb els amics ens hem de captenir talment com voldríem que els amics es captinguessin amb nosaltres Aristòtil