Informacions

Activitats | Economia

Programa "Idees joves"

Enviada per rserenti el 14/Abr/2005 - 10:20

Els alumnes del 1r. de batxillerat econòmic estem participant en el programa “Idees joves” de l’Ajuntament de Manresa. L’objectiu d’aquest, és fomentar les nostres iniciatives emprenedores com a empresaris.

Aquest projecte consta de tres parts: La primera va ser una xerrada, que es va fer a la biblioteca del centre, a càrrec d’un representant d’una firma d’assessorament empresarial.


La següent part tractava d’una sèrie de tallers dels quals n’havíem d’escollir el que més s’adaptava a les nostres preferències. Els tallers van acabar amb una intervenció per part del fundador d’una empresa recentment creada.

Finalment el programa ens ofereix la possibilitat de participar en un concurs on podem posar en pràctica les nostres pròpies idees com a empresaris.

Participar en aquesta competició ha estat molt interessant. Recomanem a tothom que s’animi a formar-ne part en les properes edicions.

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

Quan diuen que sóc massa vell per a fer una cosa, procuro fer-la de seguida. Pablo Picasso