Informacions

Sortides | Educació Física

Esquiada 4 ESO

Enviada per vherrero el 27/Gen/2005 - 20:29

El passat dia 18 de gener del 2005, els alumnes de 4rt d' ESO, vam anar d' excursió a esquiar a la Masella. Tot i que la neu no era gaire abundant, vam poder realitzar tot el programari previst.

Vam arribar vora dos quarts de deu (si no recordo malament) i els que no portàvem material propi, vam anar a llogar-lo. Un cop llogat vam començar de seguida les classes d' esquí amb els monitors d' allà. Ens van dividir en tres grups segons el nostre nivell: el zero pels que no havien esquiat mai, l'u pels que més o menys es defensaven amb l' esquí i el dos per la gent que ja en sabia molt.

Un cop acabades les classes, ja ens van deixar tota la tarda lliure, inclús per dinar (jo, per exemple, després de les classes, em vaig menjar un entrepà i ja no vaig menjar res més fins arribar a casa de lo bé que m'ho estava passant).

Però vaja, que a les quatre vam tornar a agafar l' autobús per tornar cap a Manresa.

En fi, que m'ho vaig passar d'allò més bé i em vaig quedar amb ganes de tornar-hi, per sort, d'aquí poc hi tornarem i ens estarem allà tres dies.


 

Més notícies a la categoria Sortides &  Educació Física

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

És millor tornar-se'n enrere que perdre's pel camí. Proverbi xinès