Informacions

Sortides | Institut

Excursió a Sitges

Enviada per rserenti el 15/Des/2004 - 22:42

El passat dia 28 d’octubre els alumnes de 1r de Batxillerat vam realitzar la primera sortida de tutoria del curs.

Es tractava d’una visita amb una part cultural i una de lúdica, a la ciutat de Sitges. Tot i que durant el matí el temps no es preveia gaire favorable, a l'arribar a la platja la nostra visió va canviar radicalment: un sol esplèndid, temperatures altes i el cel totalment serè. Tot semblava convidar a gaudir d’una jornada divertida i interessant pels carrers de la ciutat marítima.

L'activitat cultural que teníem prevista era acudir al museu romàntic, que es va dur a terme per grups de classes. Gràcies a aquesta visita en forma de representació teatral, els alumnes vam poder ser testimonis en persona, de la manera de viure durant el darrer terç del segle XVI i principis del XIX.

A mesura que anàvem finalitzant la visita al museu, alumnes i professors vam poder passejar lliurement per la vila: alguns van anar a dinar a restaurants, altres van relaxar-se jugant a la platja o, simplement, estirant-se a la sorra.

En definitiva, la sortida va servir per endinsar-nos una mica més dins de la nostra cultura, a més de donar-nos la possibilitat de "desconnectar" de les classes per un dia.


 

Més notícies a la categoria Sortides &  Institut

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Quan la gent està d'acord amb mi, sempre penso que em dec haver equivocat Oscar Wilde