Informacions

Sortides | Alumnat

Sortida a la Fageda d'en Jordà

Enviada per aura el 17/Nov/2004 - 08:59

El darrer dia 28 d'Octubre els alumnes de 4t d'E.S.O. vam anar a visitar els coneguts volcans de la Garrotxa i la, no menys coneguda, Fageda d'en Jordà.


Després d'un llarg viatge cap a la Garrotxa, arribàrem allà on começava la nostra petita excursió pel al volcà Croscat.

Aquest volcà ens ensenya les seves entranyes amb unes operforacions que l'Ajuntament de la Garrotxa va permentre a una empresa distribuidora de roca volcànica. La nostra guia, ens va explicar com s'anomenava cada pedra per la forma i per el tamany que tenia. No es pot dir que no fos interessant, era molt interessant. el què passa es que potser no feia per una sortida d'inici de curs, normalment més lúdica.

Després de l'explicació vam passar a un recinte cubert amb diferents fotografies i explicacions referens al volcà més turístic de laGarrotxa. Tot seguit vam dinar i després vam visitar l'esperada Fageda. ens va explicar que era molt important ja que havia sortit del anomentat no res, una iguamolls que despres del pas de la lava van esdevenir arbres; també deu popularitat a la situació poc freqüent en el cas de les fagedes i en el reconegut poema de Joan Maragall, que li va donar un grau de popularitat internacional.

Va ser una sortida molt entretinguda i interessant!

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Qui molt xerra, algunes n'erra Proverbi català