Informacions

Sortides | Economia

Sortida a Granollers

Enviada per rserenti el 10/Nov/2004 - 11:08

Els grups del batxillerat social, 1r i 2n, vam anar el dia 6 d’octubre del 2004 a Granollers a visitar les instalacions de l’empresa PASTAS GALLO i després vam anar a la DEPURADORA de Granollers.

A les Pastas Gallo ens van fer posar un gorro i una bata per poder entrar a dintre les instal·lacions. Un cop allà, uns empleats de la fàbrica ens van fer una visita guiada a la planta on es fabriquen les pastes, des de l'arribada de la primera matèria fins que les emmagatzemen per la seva distribució. La visita va ser molt interessant, perquè tot estava molt mecanitzat i era molt curiós com donaven forma a la pasta.


Després vam anar directes a la depuradora i ens van ensenyar tots els procediments que es segueix per descontaminació de l'aigua. La visita va estar ben explicada el problema eren les males olors que es generen a causa dels residus que s'extrauen, cosa que va fer que la visita fos una mica desagradable.

En general, però, va estar molt bé i va ser una manera distreta d’aprendre coses sobre diferents tipus d'empreses.

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

El fi justifica els mitjans. Maquiavel