Informacions

Sortides | Alumnat

Sortida a Sitges 3 ESO

Enviada per mlanau el 05/Nov/2004 - 10:11

El passat dia 28 d'octubre, quan ja s’acostava la castanyada, els alumnes de 3r ESO vam anar a Sitges a fer la sortida de tutoria. Vam marxar ben d'hora al matí amb bus des de l’institut, alguns amb cares de son encara, i d’altres ja ben desperts. El camí es va fer un xic llarguet, ja que ens vam trobar caravana per culpa d’un accident a prop d’Olesa de Montserrat.


Al arribar a Sitges vam esmorzar i tot seguit vam començar a fer la gimcana que ens havien preparat uns monitors d’allà. Aquesta consistia en grups de 5 o 6 persones, cada un amb una funció dins del grups (fotògraf, portaveu, guia....), anar descobrint coses del poble i de la gent que hi vivia.

Va ser molt interessant i alguns a més van poder practicar esport que no fos el del sofà. Desprès d’haver corregut molt i de que la gana es fes sentir dins dels nostres budells, ens vam dirigir a la platja per dinar. Allà vam estar-hi fins l’hora de marxar, alguns jugant amb les ones del mar, d’altres amb les xarxes de voleï, prenent el sol.... al arribar a Manresa, tots un xic cansats ens vam anar dispersant, alguns a futbol, bàsquet, música....

Nota al peu: Als comentaris hi trobareu d'altres cròniques de la mateixa sortida.

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Els bons artistes copien, els grans roben. Pablo Picasso