Informacions

Sortides | Alumnat

Sortida a Sitges 3 ESO

Enviada per mlanau el 05/Nov/2004 - 10:11

El passat dia 28 d'octubre, quan ja s’acostava la castanyada, els alumnes de 3r ESO vam anar a Sitges a fer la sortida de tutoria. Vam marxar ben d'hora al matí amb bus des de l’institut, alguns amb cares de son encara, i d’altres ja ben desperts. El camí es va fer un xic llarguet, ja que ens vam trobar caravana per culpa d’un accident a prop d’Olesa de Montserrat.


Al arribar a Sitges vam esmorzar i tot seguit vam començar a fer la gimcana que ens havien preparat uns monitors d’allà. Aquesta consistia en grups de 5 o 6 persones, cada un amb una funció dins del grups (fotògraf, portaveu, guia....), anar descobrint coses del poble i de la gent que hi vivia.

Va ser molt interessant i alguns a més van poder practicar esport que no fos el del sofà. Desprès d’haver corregut molt i de que la gana es fes sentir dins dels nostres budells, ens vam dirigir a la platja per dinar. Allà vam estar-hi fins l’hora de marxar, alguns jugant amb les ones del mar, d’altres amb les xarxes de voleï, prenent el sol.... al arribar a Manresa, tots un xic cansats ens vam anar dispersant, alguns a futbol, bàsquet, música....

Nota al peu: Als comentaris hi trobareu d'altres cròniques de la mateixa sortida.

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Segona Guerra Mundial: les tropes aliades desembarquen a la costa de Normandia (França), en un desplegament de més de 160 quilòmetres.

1954

Es realitza amb caràcter experimental el primer enllaç europeu de televisió, amb el nom d´Eurovisió, entre les televisions de la RFA, Holanda, la Gran Bretanya, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca i Suïssa.

1968

Mor el senador nord-americà Robert Kennedy, tirotejat el dia anterior en un hotel de Los Angeles per Sirhan B. Sirhan.

1993

El PSOE guanya les eleccions legislatives per quarta vegada consecutiva però perd la majoria absoluta.

1969

El Govern espanyol acorda el tancament total de la frontera amb Gibraltar.

  Citacions

Aprèn a viure i sabràs morir bé. Confuci