Informacions

Articles | Llen. i Lit. Catalanes

Un nou curs ha començat

Enviada per cfontdevila el 03/Oct/2004 - 19:11

Un nou curs ha començat...el primer que tots pensem es "buf..." o "ecs" o bé "puf...". I en el fons potser tenim raó de fer-ho. Començar el curs és cansat i ens fa mandra a tots: pares, alumnes, mestres.... Bé, tots menys els venedors de fascicles i col·leccions de cotxes en miniatura, que semblen força alegres tot i que se’ls han acabat les vacances. Tant de bo tots ens ho poguéssim prendre amb la seva alegria i optimisme... . Si fem un esforç mental considerable, suposo que podríem arribar a veure coses bones en l'inici de curs. Perquè hem de ser optimistes, oi?


A veure... una cosa bona és que tornarem a veure els amics, (i alguns de no tan amics). I "ampliarem els nostres coneixements". I ens haurem de tornar a posar jersei (hauríem de preguntar si a algú li fa il·lusió el fred). El problema de tots aquests avantatges és que es converteixen en un no res si els comparem en dormir fins molt tard, a l’estiu.

Això sí: començar el curs té una cosa molt positiva. Recuperem la sensació d'il·lusió, d'esperança... pensant que ja falten menys dies per Nadal.

Clara Fontdevila 3r ESO

 

Més notícies a la categoria Articles &  Llen. i Lit. Catalanes

  Calendari

  Tal dia com avui

1835

Inauguració de l'Ateneu de Madrid.

1836

Es dissolen a Espanya els gremis professionals.

1911

Mongòlia es converteix en protectorat rus.

1921

El Govern britànic atorga autonomia interna a Irlanda del Sud sota l'estatut de domini dins de la Commonwealth.

1962

El Departament d'Estat nord-americà confirma la retirada dels bombarders soviètics II-28 de Cuba.

1978

Aprovada en referèndum la nova Constitució espanyola.

1989

Felipe González pren possessió novament com a president del Govern després de les eleccions del 29 d'octubre, i confirma en els seus llocs tots els membres del seu anterior Gabinet.

  Citacions

El pensament català rebrota sempre i sobreviu als seus il·lusos enterradors Francesc Pujols