Informacions

Articles | Llen. i Lit. Catalanes

Un nou curs ha començat

Enviada per cfontdevila el 03/Oct/2004 - 19:11

Un nou curs ha començat...el primer que tots pensem es "buf..." o "ecs" o bé "puf...". I en el fons potser tenim raó de fer-ho. Començar el curs és cansat i ens fa mandra a tots: pares, alumnes, mestres.... Bé, tots menys els venedors de fascicles i col·leccions de cotxes en miniatura, que semblen força alegres tot i que se’ls han acabat les vacances. Tant de bo tots ens ho poguéssim prendre amb la seva alegria i optimisme... . Si fem un esforç mental considerable, suposo que podríem arribar a veure coses bones en l'inici de curs. Perquè hem de ser optimistes, oi?


A veure... una cosa bona és que tornarem a veure els amics, (i alguns de no tan amics). I "ampliarem els nostres coneixements". I ens haurem de tornar a posar jersei (hauríem de preguntar si a algú li fa il·lusió el fred). El problema de tots aquests avantatges és que es converteixen en un no res si els comparem en dormir fins molt tard, a l’estiu.

Això sí: començar el curs té una cosa molt positiva. Recuperem la sensació d'il·lusió, d'esperança... pensant que ja falten menys dies per Nadal.

Clara Fontdevila 3r ESO

 

Més notícies a la categoria Articles &  Llen. i Lit. Catalanes

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

La primavera, la sang altera. Popular