Informacions

Sortides | Alumnat

Cala Montjoi (2n ESO): la Crònica-Últim dia

Enviada per msola12 el 11/Jun/2004 - 10:52

Hola a tothom!!!

Avui és l’ultim dia! Em sembla que ningú té gaires ganes de tornar, però ja ha arribat l’hora!! Com avui és l’últim dia ens deixen tot el dia lliure per estar a la platja. Fem un joc anomenat esquí bus, tot i que és més conegut pel nom de “banana”. Consisteix a pujar a una espècie de globus arrossegat per una llanxa que corre mar endins. És molt divertit!!!


Ahir vam acabar totes les activitats. Vam fer canoa, tir amb arc i després ens van deixar banyar una estona.

També vam anar a la discoteca i ens ho vam passar de conya. Era l’aniversari d’un monitor i, per això, ens van deixar fins a les dues!! Vam fer un concurs de ball on cadascú exhibia el que sap fer i al guanyador li regalaven un sopar al Bulli. Després els professors ens van deixar anar a la platja i vam contemplar les estrelles. Són precioses! Des d’aquí es veuen totes les constel·lacions.

He de dir que ens ho estem passant molt bé i que ens sap molt greu tornar. Els monitors ens cuiden molt. Són molt smpàtics i diuen que estan molt contents de que haguem vingut. La majoria d’ells no paren de fel·licitar-nos pel nostre comportament.

Les hores que tenim per avançar el crèdit, reconeixem que les aprofitem bastant per xerrar!

La platja és preciosa, però té moltes pedres que et fan mal als peus. L’aigua està congelada i costa molt d’entrar-hi: si no t’hi tires de cop, no pots ficar-t’hi.

Adéu i fins a la tarda!!!!

Laia Meritxell Toses (2n A)

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Quan la gent està d'acord amb mi, sempre penso que em dec haver equivocat Oscar Wilde