Informacions

Sortides | Alumnat

Cala Montjoi (2n ESO): la Crònica-3r dia

Enviada per msola12 el 10/Jun/2004 - 08:25

Avui ens hem llevat i com cada dia hem anat a esmorzar al restaurant. Però ens han deixat dormir una estoneta més! Al matí hem tingut 2 hores lliures per avançar el crèdit de síntesi. Aquestes estonetes sempre van bé per enllestir-ho tot.


Les dues hores següents les hem dividit entre 2. Una hora hem fet piragua, i l’altre estona hem fet escalada. L’escalada no és natural, és un rocòdrom que està a dins d’una sala gran.

Quan hem acabat ens hem anat a banyar una estoneta, just per remullar-nos. De seguida ens han cridat per anar a dinar i així ho hem fet. L’estona de lliure més llarga que tenim és la de després de dinar. Aproximadament una hora i mitja. Durant aquesta estona la gen pren el sol, juga, escolta música... així fins a les quatre fin que ens criden a les 4 de la tarda.

A la tarda hem fet experimentals, una monitora biòloga ens ha portat amb un lloc on hi havien animalons de mar hi ens ha explicat diferentes coses sobre el meudi de la Cala Montjoi, i la fauna i flora tant variada que hi ha. També ens ha explicat que perquè el Cap de Creus és un parc natural. És molt interessant. Les dues hores següents les hem tingut lliures per contestar totes les preguntes que tenim en el dossier. Teníem la monitora, l’Eva, per consultar-li els dubtes. He sopat i en acabar els monitors ens han mutat unes activitats a la platja (construccions humanes, etc) junts amb l’intitut Lluís de Peguera de Manresa. Al cap d’una estona hem anat a dormir.

Mireia Vinyoli

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1792

Comença la mesura del meridià de París, que va de Dunkerque a Barcelona. Va ser l'origen de l'establiment del Sistema Mètric Decimal.

1870

Exiliada a París, Isabel II firma l'abdicació a favor del seu fill, el futur rei Alfons XII.

1991

L'Assemblea de Croàcia aprova la decisió constitucional de sobirania i independència de la República de Croàcia.

1991

L'Assemblea d'Eslovènia s'autoproclama Estat sobirà, fet que provoca lluites sagnants durant dos dies.

1994

Els soldats russos desfilen per Berlín abans de la seva retirada del sector oriental de la ciutat, on hi han estat 50 anys.

1998

El Partit Unionista de l'Ulster (UUP) guanya les eleccions legislatives d´aquesta província.

  Citacions

He passat una vetllada fantàstica, però no ha estat aquesta "Groucho" Marx