Informacions

Sortides | Alumnat

Cala Montjoi (2n ESO): la Crònica-3r dia

Enviada per msola12 el 10/Jun/2004 - 08:25

Avui ens hem llevat i com cada dia hem anat a esmorzar al restaurant. Però ens han deixat dormir una estoneta més! Al matí hem tingut 2 hores lliures per avançar el crèdit de síntesi. Aquestes estonetes sempre van bé per enllestir-ho tot.


Les dues hores següents les hem dividit entre 2. Una hora hem fet piragua, i l’altre estona hem fet escalada. L’escalada no és natural, és un rocòdrom que està a dins d’una sala gran.

Quan hem acabat ens hem anat a banyar una estoneta, just per remullar-nos. De seguida ens han cridat per anar a dinar i així ho hem fet. L’estona de lliure més llarga que tenim és la de després de dinar. Aproximadament una hora i mitja. Durant aquesta estona la gen pren el sol, juga, escolta música... així fins a les quatre fin que ens criden a les 4 de la tarda.

A la tarda hem fet experimentals, una monitora biòloga ens ha portat amb un lloc on hi havien animalons de mar hi ens ha explicat diferentes coses sobre el meudi de la Cala Montjoi, i la fauna i flora tant variada que hi ha. També ens ha explicat que perquè el Cap de Creus és un parc natural. És molt interessant. Les dues hores següents les hem tingut lliures per contestar totes les preguntes que tenim en el dossier. Teníem la monitora, l’Eva, per consultar-li els dubtes. He sopat i en acabar els monitors ens han mutat unes activitats a la platja (construccions humanes, etc) junts amb l’intitut Lluís de Peguera de Manresa. Al cap d’una estona hem anat a dormir.

Mireia Vinyoli

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Una llengua es manté amb solidesa temps i temps si reïx a prestigiar-se entre els parlants i mentre viu prestigiada Jaume Vallcorba i Rocosa