Informacions

Sortides | Alumnat

Cala Montjoi (2n ESO): la Crònica-2n dia

Enviada per msola12 el 09/Jun/2004 - 08:39

Bon dia !!!

Avui fa un dia preciós per aquí, la gent però amb cara de son; la nit ha sigut curta, i les hores de son encara més. A les 7 tocades tots drets per poder ser els primers a entrar al menjador!!!


Es veu que donen premis als 50 primers participants, és un norma nova que han ficat aquest any, així que a les 7 :10 ja estàvem tots fent cua per entrar; ha sigut emocionant, hi havia molta tensió, semblava les obertures de les rebaixes, per això els hi hem demanat als professors que si pot ser possible demà ens despertin a les 6 per poder estar més estona esperant el moment d'entrar a menjar. El menjar és boníssim!!! És com un paradís: croisants, magdalenes, embotit... de tot per un esmorzar de reis.

Després d';esmorzar, un dia per davant!!! (ah! els guanyadors hem sigut els del pius !), ens hem distribuit per grups i hem marxat a fer les activitats, alguns s'han quedat a fer el credit de síntesi a la terrassa, es que és un no parar!!! A la tarda més activitats, i platja!!!! L'aigua està molt fresqueta, una mica massa plena de meduses, pel meu gust, però tots ens hi hem acabat ficant! Han aparegut algunes cremades visibles a les esquenes, cares, panxes... i és que aquí tothom porta el seu "bikini" de moda!!! Per això hem fet el concurs "miss bikini", en el qual es guanyava un megagelat del "xiringuito". Va guanyar..... bé ja se sabrà algun dia!!! Però això sí tots han sigut molt originals i divertits!!!. A al nit....discoteca!!! ha sigut divertidíssim, la música genial, hi havia molta diversitat d'estils, i això ha fet que no fos nesessari que l'haguéssim de posar nosaltres, gràcies a Déu perquè ens vam cansar molt!!! Després alguns s'han comunicat amb els de les altres escoles, d'altres hem optat per anar a dormir, això sí, tots molt contents d'haver passat un altre dia aquí, envoltats de tanta meravella!!!

Meritxell Lanau (2n A)

PD: estem molt bé, gràcies

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1792

Comença la mesura del meridià de París, que va de Dunkerque a Barcelona. Va ser l'origen de l'establiment del Sistema Mètric Decimal.

1870

Exiliada a París, Isabel II firma l'abdicació a favor del seu fill, el futur rei Alfons XII.

1991

L'Assemblea de Croàcia aprova la decisió constitucional de sobirania i independència de la República de Croàcia.

1991

L'Assemblea d'Eslovènia s'autoproclama Estat sobirà, fet que provoca lluites sagnants durant dos dies.

1994

Els soldats russos desfilen per Berlín abans de la seva retirada del sector oriental de la ciutat, on hi han estat 50 anys.

1998

El Partit Unionista de l'Ulster (UUP) guanya les eleccions legislatives d´aquesta província.

  Citacions

La llibertat, la moralitat i la dignitat humana de l'individu consisteixen precisament en que faci el bé no perquè estigui forçat a fer-lo, sinó perquè lliurement el concebi, l'estimi i el vulgui. Mikhaïl Aleksàndrovitx Bakunin