Informacions

Sortides | Alumnat

Cala Montjoi (2n ESO): la Crònica-2n dia

Enviada per msola12 el 09/Jun/2004 - 08:39

Bon dia !!!

Avui fa un dia preciós per aquí, la gent però amb cara de son; la nit ha sigut curta, i les hores de son encara més. A les 7 tocades tots drets per poder ser els primers a entrar al menjador!!!


Es veu que donen premis als 50 primers participants, és un norma nova que han ficat aquest any, així que a les 7 :10 ja estàvem tots fent cua per entrar; ha sigut emocionant, hi havia molta tensió, semblava les obertures de les rebaixes, per això els hi hem demanat als professors que si pot ser possible demà ens despertin a les 6 per poder estar més estona esperant el moment d'entrar a menjar. El menjar és boníssim!!! És com un paradís: croisants, magdalenes, embotit... de tot per un esmorzar de reis.

Després d';esmorzar, un dia per davant!!! (ah! els guanyadors hem sigut els del pius !), ens hem distribuit per grups i hem marxat a fer les activitats, alguns s'han quedat a fer el credit de síntesi a la terrassa, es que és un no parar!!! A la tarda més activitats, i platja!!!! L'aigua està molt fresqueta, una mica massa plena de meduses, pel meu gust, però tots ens hi hem acabat ficant! Han aparegut algunes cremades visibles a les esquenes, cares, panxes... i és que aquí tothom porta el seu "bikini" de moda!!! Per això hem fet el concurs "miss bikini", en el qual es guanyava un megagelat del "xiringuito". Va guanyar..... bé ja se sabrà algun dia!!! Però això sí tots han sigut molt originals i divertits!!!. A al nit....discoteca!!! ha sigut divertidíssim, la música genial, hi havia molta diversitat d'estils, i això ha fet que no fos nesessari que l'haguéssim de posar nosaltres, gràcies a Déu perquè ens vam cansar molt!!! Després alguns s'han comunicat amb els de les altres escoles, d'altres hem optat per anar a dormir, això sí, tots molt contents d'haver passat un altre dia aquí, envoltats de tanta meravella!!!

Meritxell Lanau (2n A)

PD: estem molt bé, gràcies

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

El pensament català rebrota sempre i sobreviu als seus il·lusos enterradors Francesc Pujols