Informacions

Concursos | Matemàtiques

Participació del Pius al concurs "Fem matemàtiques"

Enviada per jperez35 el 26/Abr/2004 - 10:12

El dissabte 24 d'abril 4 alumnes de 2n eso varen participar a la segona fase del concurs "Fem matemàtiques". L'Andrea Fabre, el Lluis González-Nicolás, la Meritxell Lanau i l'Aina Vinyes foren els alumnes del nostre centre que es varen classificar per a aquesta 2a fase. A les 7 del matí !! Vam marxar cap a Canet de Mar cap a l'aventura matemàtica, no sabíem què ens hi esperaria, com serien els problemes, quanta gent hi hauria, si els nervis ens farien una mala passada... però val a dir que ja era tot un mèrit haver passat de la primera fase.

...


A la fi ja tenien al davant els tres problemes dels que constava la prova. Eren força curiosos, però de fàcils res de res. Un cop finalitzada la prova individual i per fer marxar els nervis , si és que en algun moment n'hi va haver, disputaren una gimcana (matemàtica, òbviament) i seguidament es donaren a conèixer els tres classificats per a la fase final catalana. I...en segon lloc va quedar la Meritxell Lanau!!!!

Si us trobeu pel passadís a aquests quatre intrèpits aventurers matemàtics feliciteu-los i especialment a la Meritxell ja que el que ha aconseguit us asseguro que no és gens fàcil.

Felicitats a tots quatre!!!

Juli Pérez

 

Més notícies a la categoria Concursos &  Matemàtiques

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Segona Guerra Mundial: les tropes aliades desembarquen a la costa de Normandia (França), en un desplegament de més de 160 quilòmetres.

1954

Es realitza amb caràcter experimental el primer enllaç europeu de televisió, amb el nom d´Eurovisió, entre les televisions de la RFA, Holanda, la Gran Bretanya, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca i Suïssa.

1968

Mor el senador nord-americà Robert Kennedy, tirotejat el dia anterior en un hotel de Los Angeles per Sirhan B. Sirhan.

1993

El PSOE guanya les eleccions legislatives per quarta vegada consecutiva però perd la majoria absoluta.

1969

El Govern espanyol acorda el tancament total de la frontera amb Gibraltar.

  Citacions

Tothom sap dir allò de què està convençut. Goethe