Informacions

Concursos | Matemàtiques

Participació del Pius al concurs "Fem matemàtiques"

Enviada per jperez35 el 26/Abr/2004 - 10:12

El dissabte 24 d'abril 4 alumnes de 2n eso varen participar a la segona fase del concurs "Fem matemàtiques". L'Andrea Fabre, el Lluis González-Nicolás, la Meritxell Lanau i l'Aina Vinyes foren els alumnes del nostre centre que es varen classificar per a aquesta 2a fase. A les 7 del matí !! Vam marxar cap a Canet de Mar cap a l'aventura matemàtica, no sabíem què ens hi esperaria, com serien els problemes, quanta gent hi hauria, si els nervis ens farien una mala passada... però val a dir que ja era tot un mèrit haver passat de la primera fase.

...


A la fi ja tenien al davant els tres problemes dels que constava la prova. Eren força curiosos, però de fàcils res de res. Un cop finalitzada la prova individual i per fer marxar els nervis , si és que en algun moment n'hi va haver, disputaren una gimcana (matemàtica, òbviament) i seguidament es donaren a conèixer els tres classificats per a la fase final catalana. I...en segon lloc va quedar la Meritxell Lanau!!!!

Si us trobeu pel passadís a aquests quatre intrèpits aventurers matemàtics feliciteu-los i especialment a la Meritxell ja que el que ha aconseguit us asseguro que no és gens fàcil.

Felicitats a tots quatre!!!

Juli Pérez

 

Més notícies a la categoria Concursos &  Matemàtiques

  Calendari

  Tal dia com avui

1898

Espanya perd Cuba després de ser derrotada a la badia de Santiago l'esquadra de sis vaixells dirigida per l'almirall Cervera.

1962

Algèria es proclama República independent.

1972

Índia i Pakistan firmen un tractat de pau que suavitza les hostilitats entre els dos països.

1976

Adolfo Suárez és nomenat pel rei Joan Carles I president del Govern, el primer de la democràcia espanyola, en substitució de Carlos Arias Navarro.

1996

Victòria de Boris Yeltsin (53,7% vots) a la segona volta de les eleccions presidencials de Rússia.

2001

Implantat amb èxit als EUA el primer cor artificial totalment autònom.

  Citacions

L'atzar no existeix; Déu no juga als daus. Albert Einstein