Informacions

Sortides | C. Socials

Sortida a les terres de l'Ebre

Enviada per jserra el 26/Mar/2004 - 12:10

Els/les estudiants de segon de Batxillerat van fer una sortida als escenaris de la Batalla de l'Ebre. Van visitar la Serra de Pàndols, (la cota 705), les trinxeres de vora Vilalba dels Arcs, el Museu de la Batalla de l'Ebre a Gandesa i les ruïnes del poble vell de Corbera d'Ebre. Vam passar la nit a l'alberg de Deltebre.

L'endemà vam dedicar el matí a conèxier el delta de l'Ebre. Primer vam visitar l'Ecomuseu. Després vam travessar el riu amb el transbordador, vam recórrer els camps de cultiu i les llacunes de l'Encanyissada i la Tancada amb la seva fauna característica. Els guies ens van explicar molt bé la problemàtica entorn del transvassament i el delicat equilibri ecològic del delta.

Després de dinar a l'alberg vam retornar a Manresa. Va ser una sortida interessant. Hi va haver bona convivència i vam aprendre moltes coses.


 

Més notícies a la categoria Sortides &  C. Socials

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

Mai he trobat una persona tan ignorant que no pugui aprendre una mica d'ella Galileu Galilei