Informacions

Articles | Ciències de la Nat.

Viu la ciència

Enviada per acoma el 12/Nov/2003 - 15:06

Ahir 11 de novembre del 2003, s’havia organitzat la proposta de cridar: “Viu la ciència” en el mateix moment a totes o moltes de les escoles de Catalunya. Aquest crit l’havíem de fer per comprovar si es detectava el soroll.

I així es va fer ahir. Tots a les 11 i cinc minuts del matí, estàvem ja davant del gimnàs, al porxo. Hi havia en Jaume Sains amb l’altaveu que tenim al Pius.

Ell ho va organitzar i ens va explicar què havíem de dir. Ho vàrem repetir dos cops i llavors molta gent va marxar, tot i que encara van fer una altre crit de: “Viu la ciència”, però ja no quedava gairebé ningú.

Altres anys ens havien fet sortir al pati i ens feien saltar a tots, i es detectava un petit moviment sísmic a Catalunya. Que era degut a que tots els estudiants de Catalunya estaven saltant al mateix moment als patis de les escoles.


 

Més notícies a la categoria Articles &  Ciències de la Nat.

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

Amb els amics ens hem de captenir talment com voldríem que els amics es captinguessin amb nosaltres Aristòtil