Informacions

Articles | Ciències de la Nat.

Viu la ciència

Enviada per acoma el 12/Nov/2003 - 15:06

Ahir 11 de novembre del 2003, s’havia organitzat la proposta de cridar: “Viu la ciència” en el mateix moment a totes o moltes de les escoles de Catalunya. Aquest crit l’havíem de fer per comprovar si es detectava el soroll.

I així es va fer ahir. Tots a les 11 i cinc minuts del matí, estàvem ja davant del gimnàs, al porxo. Hi havia en Jaume Sains amb l’altaveu que tenim al Pius.

Ell ho va organitzar i ens va explicar què havíem de dir. Ho vàrem repetir dos cops i llavors molta gent va marxar, tot i que encara van fer una altre crit de: “Viu la ciència”, però ja no quedava gairebé ningú.

Altres anys ens havien fet sortir al pati i ens feien saltar a tots, i es detectava un petit moviment sísmic a Catalunya. Que era degut a que tots els estudiants de Catalunya estaven saltant al mateix moment als patis de les escoles.


 

Més notícies a la categoria Articles &  Ciències de la Nat.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

L'atzar no existeix; Déu no juga als daus. Albert Einstein